“Νέος”Χάρι Πότερ από την Τζοάν Ρόουλινγκ

“Νέος”Χάρι Πότερ από την Τζοάν Ρόουλινγκ   

Ο Χάρι Πότερ γκρίζαρε, ο Ρον Γουέσλι έχασε τα μαλλιά του και η Ερμιόνη έγινε μία υπέροχη μητέρα. Αυτά αφηγείται η συγγραφέας του Χάρι Πότερ στην νέα ιστορία που ανέβασε στο διαδίκτυο και αποκαλύπτει πως είναι οι ήρωες των βιβλίων της μετά τα 30.

Η Τζοάν Ρόουλινγκ κυκλοφόρησε ένα κείμενο 1.500 περίπου λέξεων και επανενώνει το μαγικό τρίο για να δώσει μια γεύση στους οπαδούς του, για το τι κάνουν οι αγαπημένοι του ήρωες τώρα. Πάντως η συγγραφέας δεν περιορίστηκε μόνο στη αφήγηση των γεγονότων αλλά θέλησε να ειρωνευτεί και τον «κίτρινο τύπο» καθώς δεν τρέφει και τα καλύτερα των αισθημάτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, το σκηνικό της νέας ιστορίας διαδραματίζεται στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου Κουίντιτς όπου ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη έχουν πάει να παρακολουθήσουν. Η ιστορία παίρνει τη μορφή κουτσομπολίστικης στήλης στην εφημερίδα Ημερήσιος Προφήτης υπογεγραμμένη από την δημοσιογράφο Ρίτα Σκίτερ.

Η δημοσιογράφος αναφέρει στην στήλη πως ο Χάρι είναι έτοιμος να γιορτάσει τα 34α γενέθλια του, φορά τα γνωστά στρογγυλά γυαλιά του και έχει αρχίσει ελαφρώς να γκριζάρει. Επίσης έχει ένα περίεργο σημάδι στο δεξί του μάγουλο, το οποίο όπως γράφει η Ρίτα πρέπει να του το έχει κάνει η σύζυγος.

Επηρεασμένος από το χρόνο φαίνεται και ο Ρον με την κόμη του να αρχίσει να «αραιώνει ελαφρά». Είναι παντρεμένος με την Ερμιόνη η οποία έχει εξασφαλίσει μια «μετεωρική άνοδο» και έχουν δύο παιδιά τους Oύγκο και Ρόουζ.

Οι ήρωες τρεις περιγράφονται ως «η περιβόητη συμμορία των μάγων αλλά δεν έχουν πλέον τη φρεσκάδα των εφήβων που είχαν όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας τους». Παρ’ όλα αυτά είναι αναγνωρίσιμοι από το ευρύ κοινό και μετά από τόσα χρόνια παραμένουν πιστοί φίλοι.

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ