Μαμά και πεθερά πιέζουν τον Κλούνεϊ

Μαμά και πεθερά πιέζουν τον Κλούνεϊ

Οικογενειακή υπόθεση έχει γίνει ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ. Παρότι ο σταρ έχει υποσχεθεί στον εαυτό του ότι δεν θα το ξανακάνει, ήρθε φαίνεται η ώρα που θα ντυθεί γαμπρός, καθώς δεν θα μπορέσει να παρακάμψει τη συμμαχία δύο γυναικών, της μητέρας του και της πεθεράς του.

Ο γάμος της χρονιάς βρίσκεται στα τελευταία στάδια προετοιμασίας, την οποία έχον αναλάβει η Νίνα Κλούνεϊ και η Μπαρία Αλαμουντίν, η μητέρα της αγαπημένης του Κλούνεϊ. Η τελευταία συνόδευσε την κόρη της στην αναζήτηση σωστού χώρου για την τέλεση του γάμου, ενώ η πρώτη δεν αφήνει τον γιο της σε ησυχία.

Οι δυο τους έχουν πάρει σοβαρά την αποστολή, καθώς η καθεμιά, για τους δικούς της λόγους, θέλει να γίνει αυτός ο γάμος. Η μαμά Κλούνεϊ έχει από τον Απρίλιο εκφράσει τον ενθουσιασμό της για τη νύφη Αμάλ, επειδή, όπως είπε, είναι ευχάριστα διαφορετική από τις πρώην του γιου της.

Στο… team των μαμάδων προσφέρει αρωγή και ο μπαμπάς του Κλούνεϊ, Νικ, ο οποίος βρίσκεται στο Κόμο, όπου λέγεται πως θα γίνει ο γάμος. Γονείς και γιος έκαναν μάλιστα δημόσια εμφάνιση σε εστιατόριο, έχοντας στην παρέα τους την Κάρεν Ντάφι, πρώην του Κλούνεϊ και στενή φίλη της Αμάλ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν κουμπάρος να είναι ο Μπραντ Πιτ, που είναι στενός φίλος του γαμπρού, ή ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, ο Ράντι Γκέρμπερ.

 

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ