Μαρία Μενούνος-Το πρόβλημα με την υγεία της

Μαρία Μενούνος-Το πρόβλημα με την υγεία της

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα fitness tips της

Για τον τρόπο που διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της μίλησε η Μαρία Μενούνος στο αμερικανικό περιοδικό «Health».

«Αν έπρεπε να βγάλω τώρα το παντελόνι μου, θα ήταν φανερά τα πρώτα ίχνη κυτταρίτιδας. Το σώμα μου δεν είναι τέλειο, αλλά είμαι συμβιβασμένη με αυτό. Άλλωστε όλοι είμαστε άνθρωποι», εξομολογήθηκε η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μιλώντας για το σώμα της και τις ατέλειές της.

 

Αναφορικά με την γυμναστική, η ίδια επεσήμανε «Βρίσκω πάντα έναν τρόπο να ασκούμαι κατά τη διάρκεια της μέρας. Έχω το χαλάκι της γιόγκα μου και την μπάρα άσκησης στο γραφείο μου, ώστε να μπορώ να κάνω μια πλήρη προπόνηση σε 15 λεπτά. Επίσης υπάρχει ισορροπία στα γεύματά με την κίνηση μου. Κατά βάση κάνω 10.000 βήματα την ημέρα, αλλά σε ορισμένες ημέρες και 18.000 βήματα. Καίω ό, τι τρώω».

 

Παράλληλα, μιλώντας για την εποχή που ήταν πολύ αδύνατη, αποκάλυψε «Όταν ήμουν πιο αδύνατη, έτρωγα τόσο λίγο που κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης και έλλειψης θρεπτικών ουσιών. Η εξάντληση και το γεγονός ότι δεν έτρωγα καλά είχε ως αποτέλεσμα να αρρωστήσω πολύ σοβαρά όταν ήμουν τότε στη Γαλλία σε ηλικία 22 ετών. Μπήκα στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα με μια σπάνια λοίμωξη του εντέρου. Νόμιζαν ότι είχα SARS» και συμπλήρωσε «Έγραψα σε ένα κομμάτι χαρτί, ότι δεν θα διακινδυνεύσω την υγεία μου για κανέναν και τίποτα, ποτέ ξανά. Αυτό το σημείωμα ακόμα το κρατάω. Το να είσαι πολύ αδύνατη δεν σημαίνει ότι είσαι και υγιής».

 

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ