Χάρι Πότερ εναντίον αλκοολισμού

Χάρι Πότερ εναντίον αλκοολισμού

«Θα ήταν καλύτερα αν είχα αποφύγει το αλκοόλ. Ομως η σκέψη ότι ο κόσμος θα έλεγε πως δεν έχω δυνατότητες να προχωρήσω την καριέρα μου με φόβιζε. Κι αν είχαν δίκιο και έμπαινα σε μια λίστα του είδους “τι απέγιναν;”;». Εξομολογήσεις ενός δηλωμένου αλκοολικού, καμένου από την υπερέκθεση στην ακτινοβολία των μίντια.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (φωτογραφία), ο πρωταγωνιστής από τα 11 του χρόνια στις ταινίες «Χάρι Πότερ», παραδέχθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι κατέφευγε στο ποτό για να βρει καταφύγιο από τις ανασφάλειές του.

Ο εικοσιτετράχρονος σήμερα άγγλος ηθοποιός κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την ταυτότητα του μικρού μάγου Χάρι Πότερ, όταν το 2010 ανέβηκε στη θεατρική σκηνή εισπράττοντας θετική ανταπόκριση για την ερμηνεία του. «Ο κόσμος δεν με φωνάζει πλέον Χάρι Πότερ. Εμαθαν να με αποκαλούν με το όνομά μου, κι αυτό είναι υπέροχο. Βέβαια, χωρίς αυτές τις ταινίες δεν θα είχα τέτοιες ευκαιρίες και δεν θα ήμουν ευτυχής αν ένιωθα πικρία για αυτά τα δέκα χρόνια της ζωής μου που τα πέρασα ως Χάρι Πότερ».

Από το 2009 ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είχε μπει βαθιά στο πρόβλημα του αλκοόλ. Τόσο ώστε να χάνει την αίσθηση της πραγματικότητας εξαιτίας του ποτού. «Φοβόμουν για τις συναντήσεις μου με άγνωστο κόσμο, για το τι θα τους έλεγα, τι θα έκανα μαζί τους, γι’ αυτό κλεινόμουν στο διαμέρισμά μου για ημέρες κι έπινα μόνος μου. Ημουν 20 ετών και απομονωμένος. Ημουν αξιοθρήνητος και δεν ήμουν εγώ».

Πηγή: Τα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ