Ο Σαββιδάκης για τις “κουφές κριτικές”

Ο Σαββιδάκης για τις “κουφές κριτικές”

Το Your Face Sounds Familiar απόψε το βράδυ φθάνει στο τέλος του και ο Γιάννης Σαββιδάκης ανοίγει τα χαρτιά του. Ποιον θα καλλιτέχνη θα υποδυθεί και τι λέει για την κριτική επιτροπή;

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Γιάννη Σαββιδάκη στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής:

Λίγες ώρες πριν τον τελικό… Ποιον καλλιτέχνη θα μιμηθείς;

Θα κάνω τον Ψαραντώνη, τον Κρητικό λυράρη. Τον εκτιμώ ως καλλιτέχνη και θεωρώ ότι θα είναι ακόμα μία δύσκολη ερμηνεία για μένα.

Περίμενες ότι θα φθάσεις μέχρι το τέλος;

Αρχικά όχι. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχα κάποιο στόχο, εκτός από έναν, να μην υπολείπομαι των απαιτήσεων. Ευτυχώς μπόρεσα να ανταπεξέλθω και μπορώ πλέον να πω ότι ανέβασα και λίγο τον πήχη και τα στάνταρ. Για να είμαι ειλικρινής όμως, μέσα μου ήθελα να πάω στον τελικό.

Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο νικητής και γιατί;

Σίγουρα θα ήθελα να είμαι εγώ. Όταν παίζεις σε ένα παιχνίδι, θέλεις να νικήσεις. Η χαρά της νίκης είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και μεγάλο, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλω να βγω νικητής γιατί το αξίζω. Αν ο κόσμος καταλαβαίνει αυτό που κάνω και πιστεύει ότι αξίζω περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά, τότε θα με ψηφίσει.

Υπήρξε κάποια στιγμή που να αισθάνθηκες άβολα με την κριτική που σου έγινε;

Για πολύ λίγο και αυτό γιατί δεν είχα άσχημα σχόλια, απλώς κάποιες «κουφές» κριτικές, που ήταν κατά την γνώμη μου δύσκολο να ερμηνευθούν. Δεν ασχολούμαι όμως με αυτά γιατί μου αρέσει να πηγαίνω πάντα παραπέρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ