Στικούδη: Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Στικούδη: Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον σύντροφό της, DJ Rico, για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί.

«Δεν κάνω δίαιτα, δεν μου αρέσει ούτε η λέξη, αλλά προσπαθώ να ακολουθώ υγιεινή και σωστή διατροφή. Φροντίζω να τρώω μικρές μερίδες ακόμα και στα γλυκά και τα τηγανητά, τα οποία όμως γενικά αποφεύγω, και το βραδινό μου πάντα είναι πολύ μικρό σε ποσότητα. Καταναλώνω πέντε γεύματα την ήμερα με πολλές σαλάτες και φρούτα» είπε, για τη διατροφή της, ενώ σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις τόνισε: «Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις ούτε botox. Με φοβίζει λίγο η όλη διαδικασία. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα στην εμφάνισή μου. Νιώθω πολύ καλά. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ όσες το κάνουν, αρκεί να αισθάνονται ψυχολογικά καλά. Πρότυπό μου είναι η μητέρα μου -ήταν μάλιστα και δασκάλα μου στο σχολείο- η οποία παρά τα γκρίζα της μαλλιά και τον χρόνο που έχει περάσει από πάνω της, εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ όμορφη».

Ποια είναι, όμως, η σχέση της με τη γυμναστική; «Παλιότερα γυμναζόμουν κάθε μέρα, τώρα πια τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω πιλάτες, spinning, που είναι η πιο αποτελεσματική αερόβια άσκηση, κάνω ασκήσεις με ελλειπτικό μηχάνημα, βάρη, όχι όμως με πολλά κιλά αλλά με αρκετές επαναλήψεις που βοηθούν στη γράμμωση του σώματος. Δεν κάνω υπερβολές», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ