Βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στο καστ του Star Wars

Βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στο καστ του Star Wars

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Λουπίτα Νιόνγκο εντάχθηκε στο καστ της νέας ταινίας της κινηματογραφικής σειράς «Πόλεμος των Άστρων», το «Επεισόδιο Επτά», όπως ανακοίνωσε σήμερα η Lucasfilm Walt Disney Co.

Το γεγονός ότι η Νιόνγκο θα παίξει στην ταινία αποτελεί το αποκορύφωμα της ανοδικής πορείας της 31χρονης ηθοποιού, η οποία ήταν σχεδόν εντελώς άγνωστη πριν κερδίσει το Όσκαρ β΄ γυναικείου ρόλου.

Η Νιόνγκο βραβεύθηκε με το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία «12 χρόνια σκλάβος». Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο ρόλος που θα υποδυθεί στο φιλμ «Star Wars: Episode VII».

Στην κινηματογραφική συνέχεια του Πολέμου των Άστρων θα συμμετάσχει και η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» Γκουέντολιν Κρίστι.

Η κενυατικής καταγωγής αλλά γεννημένη στο Μεξικό, ηθοποιός, σπούδασε στο πανεπιστήμιο Γέιλ και υπήρξε η μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν στα σπουδαιότερα βραβεία του Χόλιγουντ τόσο για την ερμηνεία της όσο και για τις ενδυματολογικές επιλογές της στο κόκκινο χαλί.

Η συνέχεια της επικής κινηματογραφικής σειράς προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες σε όλο τον κόσμο στις 18 Δεκεμβρίου του 2015 σε σκηνοθεσία του δημιουργού του «Star Trek» Τζέι-Τζέι Έιμπραμς με πρωταγωνιστές τα μυθικά ονόματα της σειράς, Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ και Μαρκ Χάμιλ καθώς και τους νεότερους ηθοποιούς, Άνταμ Ντράιβερ, Όσκαρ Ισαάκ και Άντι Σέρκις. Η Ντίσνεϊ έχει υποσχεθεί τρία νέα κινηματογραφικά επεισόδια του έπους του Τζορτζ Λούκας αφότου αγόρασε την Lucasfilm το 2012 έναντι 4,05 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ