Τα μυστικά διατροφής της Ρόζι Χάντινγκτον

Τα μυστικά διατροφής της Ρόζι Χάντινγκτον

Το μοντέλο Ρόζι Χάντινγκτον αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της.

Τρώει σε vegan εστιατόρια και το απολαμβάνει, έχει το δικό της personal trainer, αλλά και δασκάλα yoga που έρχεται αποκλειστικά για να τις κάνει μάθημα από την Αυστραλία.

“Προσπαθώ να πίνω αρκετά smoothies τα οποία μου δίνουν πολύ ενέργεια. Αν δεν έχω χρόνο να φάω πρωινό, που συνήθως δεν έχω, φτιάχνω ένα smoothie. Βάζω στο μπλέντερ μπανάνα ή κάποιο άλλο φρούτο και λίγο βούτυρο αμυγδάλου για να γίνει πιο νόστιμο. Προσθέτω και λίγο λάδι καρύδας και είναι έτοιμο. Επίσης μερικές φορές φτιάχνω smoothies μόνο με λαχανικά” αποκάλυψε το μοντέλοσε συνέντευξή της.

“Μου αρέσει πολύ το φαγητό και έτσι προσπαθώ να μην περιορίζω τον εαυτό μου. Τρώω πολλές σαλάτες, ενώ πρόσφατα έκοψα και το κόκκινο κρέας επειδή το βαρέθηκα. Μάλιστα, από τότε που το έκοψα νιώθω πιο ανάλαφρη και υγιής. Δεν είναι ότι δεν θα ξαναφάω ποτέ, αλλά προτιμώ το κοτόπουλο ή το ψάρι. Επίσης πρόσφατα ανακάλυψα το φαγητό για vegan. Έχοντας ζήσει στο Λος ‘Αντζελες τα τελευταία 3 χρόνια έγινα πιο ανοιχτή σε διάφορα πράγματα. Πηγαίνω σε εστιατόρια για vegan και απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί και ένα πολύ νόστιμο γεύμα το οποίο δεν καταλαβαίνω σε καμία περίπτωση ότι είναι υγιεινό καθώς είναι πεντανόστιμο” τόνισε.

Όσο για την γυμναστική, δήλωσε: “Όλα ξεκινούν από τη γυμναστική. Το να γυμνάζομαι καθημερινά δεν είναι δυνατό καθώς ταξιδεύω και δουλεύω πολύ. Αλλά τις ημέρες που δε δουλεύω τις περνάω έξω. Μαθαίνω surf, κάνω ορειβασία με τις φίλες μου ή πηγαίνω στο γυμναστήριο. Έχω εμμονή με τη γιόγκα. Κάνω vinyasa γιόγκα και είναι τέλεια καθώς έχει αλλάξει τη ζωή μου”.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ