“Δεν κάνω παρέα με άτομα της γενιάς μου”

“Δεν κάνω παρέα με άτομα της γενιάς μου”

 

Έχει αποκαλέσει την Πίπα Μίντλετον άσχημη, την Αντέλ χοντρή και τη Λάνα ντελ Ρέι ψεύτικη. Τώρα ο Καρλ Λάγκερφελντ έπιασε στο στόμα του τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Το χειρότερο είναι οι επεμβάσεις που γίνονται στα χείλη. Υπάρχουν πρόσωπα που δείχνουν σα να έφυγαν από το παρμπρίζ κατά τη διάρκεια τροχαίου και να τα μπατάρισαν όπως όπως μετά», σχολίασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Zeit Online.

Ο 88χρονος μόδιστρος, που είναι εξίσου γνωστός για τη φαρμακερή του γλώσσα όσο και για τις δημιουργίες του για τον οίκο Chanel, πρόσθεσε ότι ξέρει ανθρώπους που πια δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει, επειδή υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις στα χείλη.

«Τίποτα δε σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερος από το να προσπαθείς να δείξεις μικρότερος» εξήγησε. Μάλιστα εξομολογείται ότι αποφεύγει να συναναστρέφεται με ανθρώπους της γενιάς του επειδή καταφεύγουν στις πλαστικές και γίνονται «τρομακτικοί».

Ίσως έτσι να εξηγείται το γεγονός ότι αρέσκεται να κάνει παρέα με τη νεαρή ελίτ της showbiz. Πρόσφατα πόζαρε στα εγκαίνια της μπουτίκ Prada με την 21χρονη Κάρα Ντελεβίν και την 29χρονη τραγουδίστρια Λίλι Άλεν. Ακόμα και η Ντελεβίν όμως δεν έχει γλιτώσει από την κριτική του. Μιλώντας στον «Guardian» τον περασμένο μήνα, αποκάλυψε ότι δε θεωρεί τη Βρετανίδα με τα πυκνά φρύδια «ξεχωριστή ομορφιά», αλλά «μοντέλο με περίεργες αναλογίες».

Ο Λάγκερφελτν, που συμπληρώνει 67 χρόνια καριέρα στη βιομηχανία της μόδας, κλείνει τη συνέντευξή του στο Zeit, μιλώντας για την παιδική του ηλικία.

«Όταν ήμουν παιδί είχα μόνο μία ευχή, να μεγαλώσω! Δεν έπαιζα με άλλα παιδιά. Πίστευα ότι ήταν τρομακτικά», είπε.

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ