Στρίβειν διά του αρραβώνος… στο Χόλιγουντ

Στρίβειν διά του αρραβώνος… στο Χόλιγουντ

Διάσημα ζευγάρια ανταλλάσσουν βέρες χωρίς να προχωρούν σε γάμο. Η νέα τάση του Χόλιγουντ βρίσκει συνεχώς υποστηρικτές!

‘Ενα νέο σίιριαλ έχει ξεκινήσει μετά τον ξαφνικό αρραβώνα του «πιο διάσημου εργένη», Τζορτζ Κλούνεϊ, με την 36χρονη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν. «Θα το πάρει το κορίτσι;», αναρωτιούνται τα ταμπλόιντ στους τίτλους των εξωφύλλων τους.

Όμως, στο Χόλιγουντ, αρραβώνας πλέον δεν σημαίνει και γάμος. ‘Οπως για παράδειγμα «οι ατελείωτοι αρραβώνες» της ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Ανιστον και του Τζάστιν Θερού, που έχουν εξάψει την περιέργεια των θαυμαστών της ηθοποιού οι οποίοι και αναρωτιούνται γιατί δεν κάνει το μεγάλο βήμα.

Η φρενίτιδα με τον επικείμενο γάμο της ηθοποιού ξεκίνησε αμέσως μετά τον αρραβώνα της. Σήμερα, έναν χρόνο μετά την ανταλλαγή δαχτυλιδιών κι ενώ οι μισοί θαυμαστές της και τα media υποστηρίζουν πως παντρεύεται τελικά τον Ιούλιο στη Χαβάη, κάποιοι τη θέλουν να χωρίζει οριστικά από τον σύντροφό της.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είναι το μόνο που ακολουθεί την τακτική «στρίβειν διά του αρραβώνος» για διαφορετικούς το καθένα λόγους. Ο πρώην σύντροφος της ‘Ανιστον, Μπράντ Πιτ, καθυστερεί τον γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί παρά το γεγονός πως έχουν αποκτήσει και απογόνους. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2006 και μεγαλώνει μαζί έξι παιδιά.

Οι Brangelina αντάλλαξαν βέρες το 2012 και έκτοτε κάθε λίγους μήνες ξεσπά ένα νέο τσουνάμι φημολογιών για έναν «υπέρλαμπρο» γάμο, ή έναν γάμο «σε κλειστό κύκλο με λίγους καλούς φίλους».

Τη νέα τάση στα ζευγάρια της showbiz, που παραμένουν αρραβωνιασμένα χωρίς να προχωρούν απαραίτητα σε γάμο ενισχύει η στάση πολλών γυναικών να γίνονται πρώτα μαμάδες και ύστερα να δεσμεύονται για πάντα με τον σύντροφό τους.

Για παράδειγμα η Τζέσικα Σίμπσον, που είχε δύο απανωτές εγκυμοσύνες οι οποίες και ανέβαλλαν τα σχέδιά της για γάμο με τον αρραβωνιαστικό της, Ερικ Τζόνσον. «’Οχι άλλα παιδιά, πρέπει να παντρευτούμε!», δήλωσε πρόσφατα η Σίμπσον, που είναι έτοιμη να φορέσει νυφικό.

Στην ίδια περίπου φάση βρίσκεται και το μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Η Βραζιλιάνα καλλονή έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον επιχειρηματία Τζέιμι Μαζούρ, τον οποίο αρραβωνιάστηκε το 2008.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και ούτε σχεδιάζουν γαμήλιες τελετές, παρά το γεγονός ότι φαίνονται πολύ αγαπημένοι.

Aπό αρραβώνα στον χωρισμό

Ο 10χρονος αρραβώνας της Σακίρα με τον Αντόνιο ντε Λα Ρούα διαλύθηκε πριν το ζευγάρι προχωρήσει σε γάμο. Η Σακίρα σήμερα ζει με τον ποδοσφαιριστή Πικέ με τον οποίον έχει και ένα παιδί.

‘Αλλο παράδειγμα η Κέιτ Χάντσον με τον Μάθιου Μπέλαμι, που άλλαξαν βέρες όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος αλλά τώρα βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ