Πουλάει το σαλέ η Αλιμπέρτη

Πουλάει το σαλέ η Αλιμπέρτη

 

Παρά τη μεγάλη της αγάπη για την Αράχωβα, η Σοφία Αλιμπέρτη αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο «ησυχαστήριο», που διαθέτει εκεί, το οποίο απέκτησε πριν από τέσσερα χρόνια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επισκέφτηκε πρόσφατα το χειμερινό θέρετρο μαζί με το σύντροφό της, Μάνο Κουτσοφιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Παραπολιτικά, το ζευγάρι είχε ραντεβού με μεσίτη, για να μάθει νεότερα για τους υποψήφιους αγοραστές.

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός σκεφτόταν εδώ και καιρό να «ξεφορτωθεί» το υπέροχο πέτρινο σπίτι της, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί πολύ.

Το 2011 το προσωπικό της «ησυχαστήριο» έβαλαν στο μάτι άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι εισέβαλαν στο σαλέ και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από αυτό, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές.

Η ηθοποιός φοβήθηκε πολύ, καθώς τις περισσότερες φορές που επισκέπτεται το εξοχικό της είναι μαζί τα παιδιά της. Ήταν τρομερό για εκείνη να μην νιώθει ασφάλεια στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο, ενώ σπάνια τη συνοδεύει κάποιος.

Πηγή: Παραπολιτικά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ