H γυμνάστρια της Βανδή αποκαλύπτει…

H γυμνάστρια της Βανδή αποκαλύπτει…

Το faysbook.gr μίλησε αποκλειστικά με την personal trainer της Δέσποινας Βανδή, Elmira Βegati και έμαθε τα μυστικά της τραγουδίστριας που της χαρίζουν το εκπληκτικό αυτό σώμα.

Η personal trainer αποκάλυψε ότι η Δέσποινα Βανδή κάνει προπόνηση πέντε φορές την εβδομάδα, από μία ώρα την κάθε φορά. Η τραγουδίστρια και coach του “The Voice” κάνει power pilates ή αλλιώς Pilates Reformer Cadillac, ένα αρκετά ενισχυμένο πρόγραμμα από το απλό pilates που το έχει διαμορφώσει η προπονήτρια της για τις ανάγκες του σώματος της Δέσποινας Βανδή.

Η Elmira εξηγεί ότι η γνωστή τραγουδίστρια κάνει πολύ σκληρή προπόνηση με στόχο την γράμμωση σε όλο το σώμα. Η προπονήτρια της επιμένει ότι το πρόγραμμα είναι καθαρά γυναικείο για να τονίζει τις καμπύλες του σώματος, καθώς είναι ενάντια των αδύνατων σωμάτων.

Επίσης η personal trainer της Δέσποινας Βανδή την συμβουλεύει και διατροφικά και το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει την πρωτεΐνη στα γεύματα της για να μπορεί να αποδίδει καλύτερα στις σκληρές απαιτήσεις της προπόνησης που ακολουθεί. Έτσι, η Δέσποινα τρώει από όλα, όπως λέει χαρακτηριστικά η Elmira, όπως κόκκινο κρέας, κοτόπουλο, μανιτάρια, γιαούρτι κ.α.

Κάποιες φορές χρησιμοποιούν ενδιάμεσα στο πρόγραμμα κι ελεύθερα βάρη, ενώ όταν θέλει να σπάσει την ρουτίνα της καθημερινότητας, η Elmira προπονεί ομαδικά την Δέσποινα Βανδή με την Γωγώ Μαστροκώστα και την Κέλλυ Κελεκίδου με τις οποίες κάνει πολύ παρέα.

Πώς είναι η Δέσποινα Βανδή ως μαθήτρια; Η personal trainer της απαντά: “Είναι από τις λίγες γυναίκες που έχω με τόση πειθαρχία. Η Δέσποινα Βανδή είναι πραγματικός στρατιώτης”.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Elmira Vegati είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, εκτός από personal trainer της Δέσποινας Βανδή. Η γνωστή ερμηνεύτρια, μάλιστα εχθές πόσταρε φωτογραφία με την Elmira στο instagram, σχολιάζοντας:”Μην την βλέπετε έτσι γλυκούλα. Είναι πολύ σκληρή γυμνάστρια! Love her!”.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ