Μπελούτσι: Το σεξ είναι υπέροχο ακόμα και αν δεν αγαπάς

Μπελούτσι: Το σεξ είναι υπέροχο ακόμα και αν δεν αγαπάς

 

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Μόνικα Μπελούτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Corriere della Sera. Η εκρηκτική Ιταλίδα μίλησε για τους άντρες, για το σεξ και απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Αζέρο επιχειρηματία Τελμάν Ισμαϊλοφ.

«Όταν ήμουν νεότερη ένιωθα περισσότερο το σώμα μου. Ήμουν άγρια. Τώρα ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά», είπε η Μόνικα Μπελούτσι και αποκάλυψε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που την διεκδίκησαν, όχι για να την προστατεύουν αλλά για να την κάνουν δική τους.

Η πανέμορφη σταρ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη σχέση της με τις γυναίκες.

«Μου αρέσουν οι Ιταλίδες. Όχι, δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κάποια γυναίκα, παρά μόνο για παιχνίδι. Αν ήμουν ομοφυλόφιλη, όμως, η ζωή μου θα ήταν πιο απλή», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε επίσης και στον πρώην σύζυγό της, στην γνωριμία τους αλλά και στον χωρισμό τους.

«Με τον Βενσάν γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της ταινίας «L’appartement». Υπήρχε μία ακαταμάχητη έλξη. Η σχέση όμως τέλειωσε γιατί δεν είχε νόημα να υφίσταται. Εξελιχθήκαμε με διαφορετικό τρόπο, ήμασταν δύο παράλληλες ιστορίες που δεν διασταυρώνονταν ποτέ. Σήμερα μας ενώνει μία βαθιά αγάπη. Θα έτρεχα σε εκείνον αν είχε ανάγκη και εκείνος θα έκανε το ίδιο. Περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα στο βουνό, με τις κόρες μας».

Ωστόσο, η ηθοποιός διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό του Αζέρου επιχειρηματίας, χαρακτηρίζοντάς τες «ανοησίες».

«Είμαι μόνη μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία που είχα αποσύρει. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθια και να ρισκάρω. Έτσι νιώθω ότι πρέπει να γίνει και δεν φοβάμαι», τόνισε. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ