Δικαίωση τρία χρόνια μετά!

Δικαίωση τρία χρόνια μετά!

Η 28χρονη Δήμητρα Δημητρακοπούλου η οποία μένει και εργάζεται στην Αθήνα, με καταγωγή από την Καλαμάτα, πριν από τρία χρόνια είχε δοκιμάσει τη μουσική τύχη της στο «Greek Idol» του Alpha.

Αν και η φωνή της ήταν εξαιρετικά καλή, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Η ίδια υποστηρίζει ότι έφταιγε το άγχος της. Όσοι την άκουσαν όμως την περασμένη Παρασκευή στο «The Voice» θεωρούν ότι ίσως έφταιξε κάτι άλλο, όπως, για παράδειγμα η εξωτερική της εμφάνιση, καθώς διαθέτει αρκετά παραπάνω κιλά από όσα επιτρέπει η ελληνική (και όχι μόνο) σοουμπιζ –απλά η παραγωγή τότε έψαχνε το είδωλο και όχι τη φωνή.

Οι κριτές του «Greek Idol» Έλλη Κοκκίνου, Πέτρος Κωστόπουλος, Κώστας Καπετανίδης είχαν εστιάσει περισσότερο στην σκηνική παρουσία και στην εμφάνιση και όχι σ’ αυτό που ένιωσαν μέσα από τις τυφλές οντισιόν ο Μιχάλης των Stavento και ο Αντώνης Ρέμος.

Η ίδια δηλώνει: «Χαίρομαι που ο Μιχάλης από τους Stavento είδε αυτό το κάτι στη φωνή μου και με επέλεξε και κράτησα μέσα μου βαθιά τη συμβουλή του Αντώνη Ρέμου, όταν ερμήνευσα «Το Πάτωμα» της Τάνιας Τσανακλίδου, να τραγουδώ με την ψυχή μου.

 

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ