Χώρισε από τον σύντροφό του… ο Ricky Martin

Χώρισε από τον σύντροφό του… ο Ricky Martin

Όλα κάποτε τελειώνουν και το ίδιο συνέβη και με τον Ricky Martin, ο οποίος αποφάσισε να χωρίσει τον επί πέντε χρόνια σύντροφό του Carlos Gonzalez. Τα μαντάτα ανακοίνωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή, οποίος όμως είπε πως ο χωρισμός τους ήταν πολιτισμένος. «Ο Ricky και ο Carlos αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους, συνεχίζουν όμως να ενώνονται με φιλία και κοινές εμπειρίες», αναφέρεται στην ανακοίνωσε που εκδόθηκε.

Οι δύο τους είχαν αναλάβει από κοινού την ανατροφή των δύο δίδυμων γιων του τραγουδιστή, του Matteo και του Valentino, που γεννήθηκαν το 2008 μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο ίδιος ο Ricky Martin μάλιστα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι τα πράγματα στην προσωπική του ζωή δεν είναι και τόσο καλά, μέσω κάποιων αινιγματικών tweets που έγραφε τον τελευταίο καιρό. «Αλλαγές, αλλαγές. Περιμένετε πότε θα είστε έτοιμοι; Προσέξτε γιατί μπορεί να περιμένετε όλη σας τη ζωή», έγραψε ο τραγουδιστής, κάνοντας τους followers του να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες βασική αιτία του χωρισμού ήταν η απόσταση που χώριζε το ζευγάρι με αποτέλεσμα να περνούν όλο και λιγότερο χρόνο μαζί. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε ακριβώς χώρισε ο Λατίνος super star, πάντως σίγουρα έγινε μετά τον Σεπτέμβριο, αφού, τότε είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και είχε μιλήσει για την υπέροχη οικογενειακή ζωή που είχε με τα παιδιά και τον σύντροφό του.

Μάλιστα, πολλές φορές είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Carlos για τις ευτυχισμένες στιγμές που του χάρισε και την συμπαράστασή του στις δύσκολες στιγμές. Η ευτυχία πάντως δεν κράτησε για πάντα και τώρα ο Ricky Martin είναι έτοιμος για έναν νέο έρωτα.

Πηγή: Star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ