Ο Βρεττός, η Αραβανή και το πρώτο ραντεβού

Ο Βρεττός, η Αραβανή και το πρώτο ραντεβού

Στο Πρωινό ήταν καλεσμένος ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή…

Μια ημέρα μετά τις αποκαλύψεις της Ευαγγελίας Αραβανή για τη γνωριμία και τη σχέση τους, ο Ηλίας Βρεττός θέλησε να μοιραστεί μερικές ακόμη λεπτομέρειες: «Γνωριζόμασταν πολύ καιρό μέσα από τον χώρο. Εμένα πάντα μου άρεσε σαν γυναίκα και κάποια στιγμή ήταν οι συνθήκες τέτοιες και τη διεκδίκησα. Δεν ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερα. Ήταν περίπου δύο εβδομάδες συνεχούς εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την πλευρά μου» εξομολογήθηκε, ενώ σχετικά με το πρώτο τους ραντεβού, αποκάλυψε: «Το πρώτο ραντεβού ήταν σινεμά. Γιατί ήταν ακόμα “φιλικό”. Μετά το πήγα παρακάτω. Και το δεύτερο ραντεβού ήταν για φαγητό».

Παράλληλα, σχολίασε σχετικά με τους λόγους που για πρώτη φορά είναι τόσο εκδηλωτικός και αποκαλυπτικός όσον αφορά την προσωπική του ζωή: «Γενικά αισθάνομαι άβολα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Επειδή αυτή η σχέση πήρε μεγάλη έκταση από ένα σημείο και μετά, θεωρούσα υποκριτικό το να με ρωτάει ένας δημοσιογράφος και να μην απαντάω τίποτα και να το παίζω “Κινέζος”, σε συνδυασμό με το ότι αισθάνομαι καλά και σιγουριά με τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι. Όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, “κουμπώνεις”, δεν έχεις λόγο να το παίζεις “Κινέζος” μετά. Έτσι κι εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου μίλησα για μια σχέση μου (…). Στην Ευαγγελία βρήκα μια απλότητα που μου είχε λείψει και σπανίζει σε αυτό τον χώρο. Είναι απλό παιδί. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει χημεία. Δεν αρκούν όλα τα άλλα, πρέπει και να ταιριάζεις με τον άλλο».

Πηγή: yupiii.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ