Μήλον της Έριδος ο «Κενάν» Χακί

Μήλον της Έριδος ο «Κενάν» Χακί

Το «Κισμέτ» του τελικά είναι η… Ελλάδα. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Κώστας Κουτσομύτης και ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί που γνωρίσαμε τον Σεπτέμβριο του 2010 ως βιολιστή Κενάν στην οθόνη του ΑΝΤ1;

Οι δύο σημαντικοί Έλληνες σκηνοθέτες συναντήθηκαν με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ «Κισμέτ» και του πρότειναν να συμμετάσχει στις νέες τους ταινίες.

Ο δημιουργός του «Εl Greco», του «Καβάφη» και του «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» ετοιμάζει ταινία με θέμα τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη, η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- θα γυριστεί στην Αυστραλία το 2015.

Ωστόσο ο Γιάννης Σμαραγδής ετοιμάζει από τώρα το καστ της σειράς και έχει έρθει σε επαφή με Κινέζους, Γάλλους, Γερμανούς, αλλά και Τούρκους ηθοποιούς. Ετσι, πριν από λίγο καιρό συναντήθηκε στη Ρόδο με τον αρρενωπό ηθοποιό, ο οποίος δέχτηκε να παίξει έναν Τούρκο φίλο του μεγάλου Ελληνα συγγραφέα.

Από την άλλη, ο Μπουράκ Χακί συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον σκηνοθέτη των τηλεοπτικών επιτυχιών «Πρόβα νυφικού», «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Η αγάπη άργησε μία μέρα», Κώστα Κουτσομύτη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την ταινία που ετοιμάζει (η οποία πρόκειται να γυριστεί σε Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη το επόμενο διάστημα). Η υπόθεση του φιλμ αφορά μια ερωτική ιστορία και ο γοητευτικός ηθοποιός θα υποδύεται ένα Τούρκο δημοσιογράφο που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει και ο «μύθος» του γαλλικού κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν.

Λάτρης της Ελλάδας

Ο 41χρονος Μπουράκ Χακί είναι λάτρης της χώρας μας και  επισκέπτεται αρκετά συχνά τη Θεσσαλονίκη, αφού εκεί διαμένουν φιλικά του πρόσωπα. Φήμες τον ήθελαν να διατηρεί ερωτικό δεσμό με την Ελληνίδα παρουσιάστρια Λία Παπαδάκη, μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει κι ένα γιο.

Βέβαια, ο τηλεοπτικός Κενάν έχει ελληνικές «ρίζες», καθώς ο πατέρας του γεννήθηκε στην Κομοτηνή και επέστρεψε 14 ετών στην Κωνσταντινούπολη. Ο γόης των τουρκικών σίριαλ μιλάει ελληνικά, ενώ λατρεύει -όπως έχει δηλώσει- το ούζο και το χταπόδι. Μάλιστα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να αγοράσει σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.   

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ