Τα μηνύματα των σταρ για τον θάνατο του Γουόκερ

Τα μηνύματα των σταρ για τον θάνατο του Γουόκερ

Σοκαρισμένος ο κόσμος του Χόλιγουντ από την είδηση του θανάτου του Πολ Γουόκερ. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών “Οι Μαχητές των Δρόμων” άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία 40 χρονών θύμα τροχαίου. Οι φίλοι και συνάδελφοί του αφήνουν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαράστασης στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο συμπρωταγωνιστής στους “Μαχητές των Δρόμων” και καλύτερός του φίλος Βιν Ντίζελ έγραψε: Αδερφέ θα μου λείψεις πολύ. Είμαι άφωνος. Ο Παράδεισος κέρδισε έναν καινούργιο Άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη”.

Ο Λουντάκρις επίσης έγραψε: Το ταπεινό σου πνεύμα γινόταν αισθητό από την αρχή, όπου κι αν ευλόγησες με την παρουσία σου. άφηνες πάντα το στίγμα σου, ήμασταν σαν αδέρφια και γεννηθήκαμε μόλις με μία ημέρα διαφορά. Τώρα θα βρίσκεσαι για πάντα στις καρδιές όλων. Ο θρύλος του @paulwalker legacy θα ζει για πάντα.”

Άλλα μηνύματα είναι της Αλίσα Μιλάνο, η οποία δεν μπορεί καν να πιστέψει αυτό που ακούει: “Όχι, όχι, όχι, Αναπαύσου με τους Αγγέλους, Εσύ γλυκό αγόρι” και του Τζέιμς Φράνκο: “Πολλή αγάπη για τον Πολ Γουόκερ. Λυπήθηκα πολύ. Έδινε μεγάλη χαρά”.

Επίσης ο Φρανκ Μιουνιτς: “Λυπήθηκα πολύ για τον Πολ Γουόκερ. Ήταν ο ήρωάς μου όταν ήμουν έφηβος. Σούπερ καλός τύπος… τρελός!”.

Ακόμη και ο διαχειριστής της σελίδας για τις Χρυσές Σφαίρες άφησε το μήνυμά του.

Δείτε περισσότερα στο ABCNews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ