Πανταζή: Ήταν μαχαίρι στην καρδιά

Πανταζή: Ήταν μαχαίρι στην καρδιά

Η 28χρνονη ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή εξομολογείται στο περιοδικό “ΕΓΩ! Weekly” πόσο πόνεσε από τη μη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Πώς ένιωσες όταν έμεινες εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας εξαιτίας τραυματισμού;

Με πόνεσε και με πλήγωσε πολύ. Ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Είχα στόχο να τελειώσω την αθλητική μου καριε΄ρα στους Ολυμπιακούς της χώρας μου. Ήταν πολύ δύσκολο και στενάχωρο.

Ξέσπασες όταν σου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορείς να αγωνιστείς;

Έκλαψα πολύ. Θυμάμαι, είχα μείνει στο γήπεδο μέχρι αργά το βράδυ με τα φώτα σβηστά και έκλαιγα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τελείωνε το όνειρο των Ολυμπιακών για εμένα. Είχα πάθει ολική ρηξη χιαστού και μηνίσκου. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιβεβλημένη, ενώ η αποκατάσταση ξεπερνούσε το εξάμηνο, διάστημα κατά το οποίο θα γίνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας.

 

Πόσο καιρός πέρασε μέχρι να ξεπεράσεις το σοκ;

Μέχρι και την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Επισκέφτηκα παράλληλα ψυχολόγο, η οποία με βοήθησε πολύ. Όταν ένας αθλητής είναι ενεργός και όλη την ημέρα δραστηριοποιείται με κάτι, το να κάθεται απλά στο σπίτι άπραγος είναι ό, τι χειρότερο. Άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα στο πανεπιστήμιο, να κάνω ξένες γλώσσες, πήγα σε σχολή για δίπλωμα οδήγησης, απέκτησα φίλους. Πέρασα στο επόμενο στάδιο της ζωής μου.

Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ