Η δίαιτα της Νικόλ Κίντμαν

Η δίαιτα της Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν είναι φαν της δίαιτας “South Beach”. Τι ακριβώς είναι, όμως, αυτή η δίαιτα; Ποιες τροφές αποκλείει;

Κατ’ αρχάς η δίαιτα “South Beach” είναι χωρισμένη σε τρεις φάσεις από τις οποίες οι δύο πρώτες είναι πολύ αυστηρές. Παρόλο που δεν μετράς θερμίδες, βγάζεις από τη διατροφή σου εντελώς το ψωμί, το ρύζι, τις πατάτες και τα ζυμαρικά για τις δύο πρώτες εβδομάδες αντικαθιστώντας τους “κακούς” υδατάνθρακες και τα “κακά” λίπη με “καλούς” υδατάνθρακες και “καλά” λίπη.

Γενικότερα η 45χρονη Νικόλ Κίντμαν ακολουθεί μία πολύ ισορροπημένη διατροφή καθώς δεν της αρέσουν τα γλυκά και τα πολύ λιπαρά φαγητά. Προτιμάει να τρώει σαλάτες και ψάρι ενώ αποφεύγει οτιδήποτε λιπαρό. Δεν πίνει αλκοόλ και έχει σχεδόν βγάλει από την καθημερινότητά της τη ζάχαρη και το αλάτι. Αυτό που δεν ξεχνάει ποτέ είναι να πίνει ενάμιση λίτρο νερό το οποίο πρώτα ζεσταίνει.

Όσο για το αν γυμνάζεται η αλήθεια είναι πως δεν της αρέσει πολύ η άσκηση και προτιμάει να κάνει μόνο πράγματα που της αρέσουν πολύ. Λατρεύει τη θάλασσα και έτσι κολυμπάει καθημερινά για τριάντα λεπτά είτε στη θάλασσα είτε σε πισίνα ενώ δύο φορές την εβδομάδα παίζει και τένις.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ