Πέρι και Έμινεμ θριάμβευσαν στα βραβεία MTV

Πέρι και Έμινεμ θριάμβευσαν στα βραβεία MTV

Η Κέιτ Πέρι κατέκτησε το βραβείο για την καλύτερη τραγουδίστρια στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία 2013 του MTV EMA Music Awards, στο Άμστερνταμ, την Κυριακή, ξεπερνώντας αναπάντεχα την τελευταία στιγμή τις Λέιντι Γκάγκα και Μάιλι Σάιρους. Αυτή ήταν η τρίτη κατάκτηση της πρώτης θέσης για την Πέρι στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία.

Για τις τρεις pop ντίβες, το βραβείο για την καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια ήταν η πιο σκληρή μάχη στα 20 χρόνια της ευρωπαϊκής τελετής απονομής των βραβείων του μουσικού καναλιού. Η Μάιλι Σάιρους βραβεύτηκε για το καλύτερο βίντεο κλιπ το ” Wrecking Ball” κεφαλαιοποιώντας προφανώς την περίφημη προκλητική της εμφάνιση με τον μουσικό Ρόμπιν Θικ στα αμερικανικά μουσικά βραβεία MTV τον περασμένο Αύγουστο.

Η αυτοβιογραφική ταινία του αντρικού νεανικού συγκροτήματος One Direction είχε επίσης μια «καλή νύχτα» κατακτώντας, το βραβείο για το καλύτερο ποπ, ενώ ο Χάρι Στάιλς, τραγουδιστής του συγκεκριμένου συγκροτήματος και γνωστός για τις σχέσεις του με διάσημα κορίτσια βραβεύτηκε ως το καλύτερο στυλ.

Στον αμερικανό ράπερ Eminem δόθηκε το “Global Icon ” βραβείο για το επίτευγμα ζωής, μαζί με το καλύτερο hip- hop, μόλις μία εβδομάδα αφότου ανακηρύχθηκε καλλιτέχνης της χρονιάς κατά τα πρώτα μουσικά βραβεία YouTube.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ διατήρησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα πρωτεία στην κατηγορία καλύτερος άνδρας, ενώ η Μπιγιονσέ και ο Μπρούνο Μαρς κέρδισαν τα βραβεία για την καλύτερη live μπάντα και το καλύτερο κομμάτι αντίστοιχα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ