Το μυστικό της Χάλι Μπέρι

Το μυστικό της Χάλι Μπέρι

Η ηθοποιός Χάλι Μπέρι, η οποία απέκτησε το δεύτερο μωρό της σε ηλικία 46 χρονών πριν από μερικές μέρες, έχει το δικό της μυστικό ομορφιάς.

Η ηθοποιός καθημερινά χρησιμοποιεί τρία όξινα φρούτα για την απολέπιση του σώματός της και καθαρή βιταμίνη C για να κάνει πίλινγκ στο πρόσωπό της. Και όλα αυτά πριν καν ασχοληθεί με την ενυδάτωσή της. Από τα 14 της έχει συνηθίσει να καθαρίζει και να ενυδατώνει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα ενώ δεν ξεχνάει ποτέ να φοράει αντηλιακό ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Όσο για το τι κάνει για αψεγάδιαστη επιδερμίδα η ηθοποιός έχει πει στο παρελθόν ότι απλώνει στο πρόσωπό της μάσκες των 235 δολαρίων τις οποίες αγοράζει συνεχώς καθώς αποτελούν το μυστικό της όπλο για τέλειο πρόσωπο.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της: “Το να δείχνεις όμορφη έχει να κάνει με το να έχεις μία καλή βάση. Έχει να κάνει με το να φροντίζεις την επιδερμίδα σου”.

Σε ότι αφορά τη διατροφή της η ηθοποιός διαγνώστηκε σε πολύ μικρή ηλικία ότι πάσχει από διαβήτη και έτσι πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σχετικά με το τι τρώει. Αποφεύγει τα κατεψυγμένα και τα συσκευασμένα φαγητά, ενώ συνηθίζει να καταναλώνει φρέσκα φρούτα και λαχανικά τουλάχιστον σε τρία γεύματά της καθημερινά.

Όσο για το τι κάνει για να καταλάβει αν είναι σε καλή φόρμα, στην αρχή κάθε χρόνου δοκιμάζει ένα τζιν που έχει από τα 15 της χρόνια. Αν της κάνει καλά τότε είναι έτοιμη για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Διαφορετικά μπαίνει κατευθείαν σε πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής για να ξαναμπεί σε εκείνο το τζιν.

Πηγή: faysbook.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ