Παλάτι με… Μαντόνα στην Ιθάκη

Παλάτι με… Μαντόνα στην Ιθάκη

Και το όνομα αυτού, «Odyssey 6* resort». Σε κέντρο παγκόσμιου ενδιαφέροντος με υψηλού επιπέδου τουρισμού μετατρέπεται η πανέμορφη Ιθάκη, μετά την απόφαση Κροίσων ομογενών να επενδύσουν στο νησί του Οδυσσέα και να κατασκευάσουν μία από τις μεγαλύτερες έξι αστέρων ξενοδοχειακές μονάδες στον κόσμο.

Ήδη, την περιοχή του μαγευτικού νησιού που έχει αγοραστεί από Ελληνοαυστραλούς επιχειρηματίες (οι οποίοι έχουν καθυστερήσει την έναρξη των εργασιών, λόγω της ελληνικής γραφειοκρατίας), έχουν επισκεφθεί μεγιστάνες, κορυφαίοι σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και λαμπερά πρόσωπα παγκόσμιας φήμης.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη προγραμματίσει τις αγορές υπερπολυτελών κατοικιών στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με το μάστερ πλαν της εταιρείας που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση της μελέτης και του συνολικού έργου, από τη στιγμή που θα λυθούν τα γραφειοκρατικά θέματα, το κολοσσιαίο έργο θα ολοκληρωθεί μέσα σε δύο χρόνια. Η κατασκευή κρίθηκε απαραίτητο να χωριστεί σε τρεις φάσεις ολοκλήρωσης, ενώ μόνο για την πρώτη θα ξοδευτούν πάνω από 600.000.000 ευρώ.

Διάσημοι ιδιοκτήτες

Σημαντική είναι η προσπάθεια της ομάδας που έχει αναλάβει την τουριστική διαφήμιση του resort.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι δήλωσαν στην «Espresso της Κυριακής» ότι οι πρώτες επισκέπτες που θα απολαύσουν τις παροχές του, όταν το έργο θα ολοκληρωθεί, έχουν ήδη βρεθεί.

Μάλιστα, πολλοί έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσουν και μία από τις βίλες. Οι υποψήφιοι πελάτες και ιδιοκτήτες έχουν μάλιστα επισκεφθεί ήδη το νησί είτε με σκάφη είτε με ελικόπτερα και έχουν δει από κοντά την περιοχή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από τους celebrities που έχουν ήδη κλείσει βίλα, είναι και η «ιέρεια της ποπ» Μαντόνα, που επισκέφθηκε το νησί, για να δει το σημείο όπου σε λίγα χρόνια, θα μετατραπεί στο ησυχαστήριό της.

Ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές, βρίσκονται μεγάλα ονόματα του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού λόμπι, διάσημοι χολιγουντιανοί σταρ, μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά και πολλοί Κροίσοι Ελληνοαυστραλοί, με κάποιους να έχουν καταγωγή από την Ιθάκη.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: Espresso της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ