Η Ελληνίδα του Bollywood

Η Ελληνίδα του Bollywood

Βρέθηκε στην άλλη άκρη της Γης, για να κυνηγήσει το όνειρό της. Η Ελληνοσουηδικής καταγωγής ηθοποιός Έλλη Αβραμίδου άφησε πίσω της τη «μουντή» Στοκχόλμη, για να βρεθεί στην «πολύχρωμη» Βομβάη (νυν Μπουμπάι) με έναν και μοναδικό στόχο: Να κατακτήσει το Bollywood.

Και, όπως φαίνεται, τα κατάφερε, αφού σε έναν μήνα κάνει πρεμιέρα η πολυδιαφημισμένη ταινία «Mickey Virus», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον τηλεοπτικό σταρ Μάνις Πολ.

Η 23χρονη Elli Avram -όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα- εγκαταστάθηκε στην Ινδία, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και σε μικρό χρονικό διάστημα, το αστέρι της έλαμψε.

Αφού έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην ινδική τηλεόραση, πήρε μέρος σε μία διαφήμιση στο πλευρό του διάσημου Ινδού ηθοποιού Ακσάι Κουμάρ και εντέλει επιλέχθηκε ανάμεσα σε 200 κορίτσια για το βασικό ρόλο στο φιλμ.

Παράλληλα, η νεαρή ηθοποιός εδώ και δύο εβδομάδες, συμμετέχει σε ένα από τα πιο δημοφιλή reality τηλεπαιχνίδια, το «Bigg Boss», το οποίο στηρίζεται στην ιδέα του «Big Brother» και παραμένει απομονωμένη στο σπίτι του «Αφεντικού» μαζί με άλλους εγχώριους σελέμπριτι.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ