O Μητρόπουλος υιοθετεί τον γιο της Νένας

O Μητρόπουλος υιοθετεί τον γιο της Νένας

O Τάσος Μητρόπουλος, υιοθετεί τον γιο της συζύγου του Νένας Χρονοπούλου, σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας “Espresso”.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής δίνει επισήμως το όνομά του στον μονάκριβο γιο της γνωστής ηθοποιού και τον υιοθετεί επισημοποιώντας και δια νόμου την σχέση βαθιάς αγάπης και αφοσίωσης που τους δένει.

Η πρώτη επαφή του μικρού Χρήστου με τον Τάσο Μητρόπουλο έγινε ένα σχεδόν χρόνο με την γνωριμία του με την μητέρα του. Ο μονάκριβος γιος της Νένας Χρονοπούλου, μάλιστα, ήταν εκείνος που την παρέδωσε στον Τάσο Μητρόπουλο στον θρησκευτικό τους γάμο που τελέστηκε στις 8 Νοεμβρίου 2010.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Παύλου, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαδικασίες της υιοθεσίας δήλωσε, χαρακτηριστικά, στην εφημερίδα: «Η κυρία Χρονοπούλου, ύστερα από χρόνια ταλαιπωρίας, κατάφερε να αντεπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετώπισε με την υγεία του μικρού Χρήστου. Σ’ αυτήν την προσπάθεια αρωγός ήταν ο Τάσος Μητρόπουλος. Η αγάπη του για τον Χρήστο θα υπογραμμιστεί με την προσπάθεια που αρχίζει ώστε να υιοθετήσει τον μικρό”.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ