Χρήστος θηβαίος: Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε ποτέ ως τραγουδιστή

Ο Χρήστος Θηβαίος μίλησε στην ΕΡΤ και τον Κωστή Μαραβέγια για την οικογένεια του και πως ο πατέρας του δεν τον αποδέχτηκε ποτέ ως τραγουδιστή.
“Μεγάλωσα σε μια οικογένεια ηθοποιών, ήταν όλοι ηθοποιοί κανένας δεν έκανε κανένα άλλο επάγγελμα, μάλιστα ως ηθοποιοί τραγουδούσαν κιόλας, έπαιζαν και διάφορα όργανα, ο πιο γνωστός από την οικογένεια ήταν ο Αντώνης Παπαδόπουλος, είχε παίξει σε ταινίες με τον Θανάση Βέγγο, ο γνωστός “πύραυλος” με το γνωστό κλάμα, αδερφός της μητέρας μου. Ο μπαμπάς ήταν τενόρος, ο οποίος δεν με αποδέχθηκε ποτέ ως τραγουδιστή γιατί εκείνος ήταν τενόρος είχε άλλες σπουδές, η αναφορά του ήταν στο λυρικό τραγούδι. Η μητέρα μου όταν ήμουν 5 ετών και εμφανίστηκα σε μια εκδήλωση, και με το χειροκρότημα του κόσμου χάρηκα τόσο πολύ, όμως η μητέρα μου μου είπε τότε, δεν θα το ξανακάνεις ποτέ αυτό. Φοβόντουσαν την ανασφάλεια τη δική τους” είπε ο Χρήστος Θηβαίος.
“Στα τραγούδια μου θέλω να εκφράσω έναν εαυτό άλλον, που θα ήθελα να είμαι, αλλά μπορεί να είμαι και αυτό. Σαν άνθρωπος έχω πολύ ανάγκη από την ελαφρότητα, με τη Σόφη Ζαννίνου είμαστε σαν αδέλφια περάσαμε πάρα πολλά μαζί, με είχε σαν προστατευόμενο” κατέληξε ο Χρήστος Θηβαίος.

Δείτε το απόσπασμα από την ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ