Μεγάλοι έρωτες πίσω από τις κάμερες

Μεγάλοι έρωτες πίσω από τις κάμερες

Ο έρωτας είναι από τους συχνότερους επισκέπτες στα κινηματογραφικά σετ, γεγονός που εξηγεί γιατί ορισμένα από τα ειδύλλια του Χόλιγουντ έχουν γεννηθεί στα παρασκήνια κάποιας ταινίας.

Έπεσε στα δίχτυα της… αντροχωρίστρας

Η πιο σέξι πολύτεκνη μητέρα του Χόλιγουντ έχει παράδοση να δημιουργεί σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της, καθώς γνώρισε τους δύο πρώτους συζύγους της και τον νυν σύντροφό της στη διάρκεια των γυρισμάτων. Το ειδύλλιο της Αντζελίνας Τζολί με τον Μπραντ Πιτ γεννήθηκε στο παρασκήνιο της ταινίας «Mr & Mrs Smith» το 2004.

Οι απιστίες έφεραν τελικά το «λυκόφως»

Η σειρά ταινιών «Λυκόφως» υπήρξε ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί σε δύο νεαρούς ηθοποιούς που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα  στο Χόλιγουντ. Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον έγιναν διάσημοι από τη μία μέρα στην άλλη, αποκτώντας εκατομμύρια θαυμαστών. Όμως με το κλείσιμο της αυλαίας των γυρισμάτων της πέμπτης ταινίας, αυλαία έριξε και η σχέση.

Νταντά αμέσου… διαζυγίου

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Alfie» το 2005 όταν η Σιένα Μίλερ ήταν 22 ετών και ο Τζοντ Λο 31. Η σχέση τους έγινε αφορμή να πάρει τέλος ο γάμος του Λο με τη Σέιντι Φροστ, αλλά τελικά δεν ήταν γραφτό να μείνουν μαζί. Το 2005, ενώ πρόσθεταν τις τελευταίες πινελιές στα σχέδια του γάμου τους, αποκαλύφθηκε ότι ο Βρετανός ηθοποιός διατηρούσε παράλληλη σχέση με την νταντά των παιδιών του, Ντέιζι Ράιτ.

Κέρδισε Όσκαρ και… σύζυγο

Ο ρόλος της Νίνα στο «Μαύρο Κύκνο» δεν χάρισε στη Νάταλι Πόρτμαν μόνο το πρώτο βραβείο Όσκαρ αλλά και το μεγάλο έρωτα της ζωής της, το χορευτή Μπέντζαμιν Μίλιπιντ.

Ο τέλειος μέχρι τον επόμενο;

Η ηθοποιός με τις ελληνοαμερικανικές ρίζες δεν γνώρισε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, Μπράντ Πιτ σε κάποιο σετ, αλλά είχε αρκετές εφήμερες σχέσεις με συμπρωταγωνιστές της, μετά το διαζύγιο το 2005. Από τον Μάιο του 2011 η Τζένιφερ Άνιστον έχει δεσμό με τον ηθοποιό, σεναριογράφο και παραγωγό Τζάστιν Θερού, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Από γιάπηδες… χίπηδες», με τον οποίο σχεδιάζουν να παντρευτούν στο εγγύς μέλλον.

Γάμος με 4 καλεσμένους

Το 2010 πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Το σπίτι των ονείρων». Η 43χρονη Ρέιτσελ Βάις και ο Ντάνιελ Γκρεγκ παντρεύτηκαν έξι μήνες αργότερα σε μυστική τελετή στη Νέα Υόρκη.

 

Πηγή: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ