Βίλα στην Κέρκυρα αγόρασε ο Μπρους Γουίλις

Βίλα στην Κέρκυρα αγόρασε ο Μπρους Γουίλις

Πόλος έλξης διασήμων ήταν και φέτος η Ελλάδα, με τον Μπρους Γουίλις να δηλώνει τελευταίος την παρουσία του. Ο ηθοποιός έφτασε την περασμένη εβδομάδα με τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ και τη δύο ετών κορούλα, Μέιμπελ Ρέι, στο Ιόνιο, όπου και έμεινε λίγες ημέρες ταξιδεύοντας από το ένα νησί στο άλλο.

Ωστόσο, η επίσκεψή του στη χώρα μας δεν έγινε μόνο για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ομορφιές της, αλλά και για να δει το νέο του απόκτημα, καθώς ο ηθοποιός μπήκε και εκείνος στο κλαμπ των σταρ που έχουν το δικό τους ησυχαστήριο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο Μπρους Γουίλις αγόρασε πρόσφατα μία βίλα στην Κέρκυρα στην περιοχή Κάβος.

Ο διάσημος ηθοποιός τα τελευταία χρόνια κάνει πολλές επενδύσεις, αλλά και αλλαγές στα ακίνητά του. Τον περασμένο Μάρτιο, έδωσε 8,85 εκατ. δολάρια για την αγορά σπιτιού στη Νέα Υόρκη, ενώ τον Ιούνιο έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του, μία απίστευτη βίλα στο Μπέβερλι Χιλς, που διαθέτει 11 υπνοδωμάτια, ισάριθμα μπάνια, πισίνα,  γήπεδο του τένις και πολλά ακόμα κομφόρ.

 

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ