Στο “σφυρί” η βίλα της Σελίν Ντιόν

Στο “σφυρί” η βίλα της Σελίν Ντιόν

Όπως είναι επιπλωμένη πουλάει την πολυτελή έπαυλή της στο Μόντρεαλ η Σελίν Ντιόν.

Η Καναδή τραγουδίστρια, μία από τις πλουσιότερες του κόσμου, πουλάει την προδιαγραφών… πύργου κατοικία της που είναι χτισμένη σε δικής της ιδιοκτησίας νησάκι, αντί 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, επειδή εκείνη και η οικογένειά της έμειναν σε αυτήν μόνο δύο φορές τα τελευταία δύο χρόνια!

Χτισμένη σε αρχιτεκτονική γαλλικού πύργου, η 1.865 τετραγωνικών μέτρων έπαυλη της Ντιόν βρίσκεται σε κατάφυτη περιοχή, στην οποία δεν υπάρχει πρόσβαση με δρόμο.

 

Η Γαλλοκαναδή σταρ, της οποίας η περιουσία φτάνει τα 300.000.000 ευρώ, αποφάσισε να πουλήσει το «παλάτι»της που διαθέτει έξι υπνοδωμάτια με έξι μπάνια, επειδή εδώ και δύο χρόνια έχει μετακομίσει μόνιμα στο Λος Αντζελες, καθώς τη βολεύει περισσότερο να μεταβαίνει από εκεί στο Λας Βέγκας, όπου δίνει σόου στο «Ceasar’s Palace».

 

Οι πράκτορες του κτηματομεσιτικού γραφείου “LuxuryEstate.com” λένε ότι το ακίνητο της Ντιόν είναι το πιο ακριβό που πουλάει διάσημος αυτό το διάστημα. Στη σχετική καταχώριση στο σάιτ του αναφέρεται ότι το ακίνητο διαθέτει χώρο για τη δημιουργία ελικοδρομίου και τονίζεται η κλασική εσωτερική διακόσμηση με τη χολιγουντιανού τύπου διπλή σκάλα, τους πολυελαίους, την τραπεζαρία για 18 άτομα, το play room, το χωριστό γυμναστήριο, αλλά και το πέτρινο κελάρι, το οποίο διαθέτει τραπεζαρία για τη δοκιμή κρασιών. Επίσης στον καταπράσινο χώρο που περιβάλλει τον «πύργο» υπάρχει πισίνα.

Η τραγουδίστρια τον περασμένο μήνα έβαλε πωλητήριο και στην έπαυλή της στη Φλόριντα. Στοιχίζει 50 εκατομμύρια ευρώ και διαθέτει 13 κρεβατοκάμαρες, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και μπανγκαλόου στην παραλία. Η Σελίν Ντιόν στις 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «Loved me back to life» στα αγγλικά, στο οποίο περιλαμβάνει ντουέτο με τον Στίβι Γουόντερ αλλά και με τον ράπερ Ne-Yο.

Πηγή: Εspresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ