Μανούσος Μανουσάκης: “Είμαι φανατικός του εμβολίου – Θα κάνω μπάνιο με το εμβόλιο”

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκε εκτός από τα επαγγελματικά του και στο θέμα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

«Είμαι φανατικά εμβολιασμένος, με οκτώ δόσεις. Με όσες υπάρχουν. Θα μπω μέσα στη μπανιέρα με το εμβόλιο. Θα κάνω μπάνιο με το εμβόλιο. Είναι επιλογή μου να ζήσω όσο πιο πολύ μπορώ» είπε με μια δόση χιούμορ ο Μανούσος Μανουσάκης.

Όσον αφορά το #metoo ανέφερε: «Το να τιμωρείται το έγκλημα πάντα κάνει καλό σε μια κοινωνία, αλλά μην το ταυτίζουμε με το ότι έγινα σκηνοθέτης επειδή είμαι ανώμαλος. Αυτό το πράγμα συμβαίνει παντού. Εδώ πέρα τα φώτα της δημοσιότητας είναι πιο ισχυρά». Και συνέχισε: «Ξέρω σκηνοθέτες που φωνάζουν, ξέρω σκηνοθέτες που ουρλιάζουν, ξέρω σκηνοθέτες που είναι προσβλητικοί, αλλά το βράδυ πάνε με τους ηθοποιούς και τρώνε όλοι μαζί».

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε ότι σκηνοθετεί τρεις μίνι σειρές που αφορούν τρία κλασσικά ελληνικά διηγήματα που ασχολούνται με την πανδημία της χολέρας, με την αρχαία τραγωδία και την διάρκεια της κατοχής, ενώ αναφέρθηκε και στους “ψίθυρους καρδιάς” όταν όπως είπε έβγαλε τα ρούχα του παρόλο που είχε κρύο για να πείσει τον Απόστολο Γκλέτσο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους οι οποίοι επίσης έπρεπε να βγάλουν τα ρούχα τους για το γύρισμα.

“Διστάζανε πολύ οπότε τα έβγαλα σχεδόν όλα και άρχισα να τρέχω στο δάσος ήταν στην Πάρνηθα” είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ