ΦΩΤΟ-Τα πέταξαν όλα στα βραβεία του MTV

ΦΩΤΟ-Τα πέταξαν όλα στα βραβεία του MTV

Τρεις live εμφανίσεις ήταν αρκετές για να μετατρέψουν τα φετινά MTV Video Music Awards από σόου για όλη την οικογένεια σε strip show.

Η Lady Gaga, η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτι Πέρι επιχείρησαν να κλέψουν τις εντυπώσεις στη σκηνή φορώντας ελάχιστα παραπάνω από το χαμόγελό τους, σε μια βραδιά που στο διαγωνιστικό μέρος της τουλάχιστον ανήκε στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ο άλλοτε frontman των NSYNC απέσπασε συνολικά τέσσερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και του σημαντικότερου, δηλαδή του Καλύτερου Βιντεοκλίπ της Χρονιάς, για το «Mirrors». Ο Τίμπερλεϊκ, αναγνωρίζοντας ότι τα μισά από τα βραβεία που έχει κερδίσει στην καριέρα του, τα έχει κερδίσει μαζί με τα τέσσερα άλλα μέλη των NSYNC, έσπευσε να μοιραστεί μαζί τους και το ειδικό βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard Award», λίγο πριν από την πρώτη -και τελευταία- κοινή τους εμφάνιση επί σκηνής πολλά χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

 

 

 

Η πιο σέξι παρουσία της βραδιάς ήταν χωρίς αμφιβολία η Σελίνα Γκόμεζ, η οποία είχε επιλέξει μάξι φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στο πλάι και διαφάνεια στο μπούστο από το Atelier Versace, ενώ η πιο εκτός τόπου και χρόνου εμφάνιση ήταν αυτή της Ρίτα Ορα, αφού η ουρά μήκους έξι μέτρων που είχε η τουαλέτα της απαιτούσε βοηθό για να μεταφερθεί.

 

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ