Μαζεύουν υπογραφές κατά του Affleck

Μαζεύουν υπογραφές κατά του Affleck

Μπορεί η ταινία του Ben Affleck, Argo, να πήγε πολύ καλά στα όσκαρ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να λέει πολλά στους οπαδούς του Batman. Πολλοί από αυτούς, με το άκουσμα ότι ο Affleck πρόκειται να ερμηνεύσει τον Batman στο πλευρό του Superman, εξέφρασαν μαζικά την αγανάκτησή τους, θεωρώντας τον ανεπαρκή για συνεχιστή της κληρονομιάς του Christian Bale.

Μάλιστα, στο σάιτ Change.org οργανώθηκε συλλογή υπογραφών, προκειμένου να γίνει επίσημη αίτηση στη Warner να απολύσει τον Ben Affleck από τον ρόλο του Batman/Bruce Wayne.

Στο αιτιολογικό της αίτησης περιλαμβάνονται διάφορα επιχειρήματα, όπως το ότι ο Affleck δεν έχει το ταλέντο να παρουσιάσει έναν πειστικό Batman-Bruce Wayne, ενώ η μόνη φορά που έπαιξε τον υπερήρωα ήταν το Daredevil, το οποίο όπως φαίνεται δεν άρεσε σε κανέναν.

Ήδη το site έχει φτάσει τις 67.800 υπογραφές, ενώ όπως γράφεται χρειάζονται άλλες 7.200. Τα σχόλια των οργισμένων φαν του Batman ζητούν την επιστροφή του Christian Bale, ενώ προβλέπουν ότι ο Ben Affleck θα καταστρέψει την κληρονομιά του μασκοφόρου ήρωα.

Πηγή: monopoli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ