Γάμος στη σόουμπιζ – Διάσημο ζευγάρι παντρεύεται το επόμενο καλοκαίρι

Γάμος το επόμενο καλοκαίρι στην ελληνική σόουμπιζ. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 και πλέον οι δυο τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους.

Ο λόγος για την περφόρμερ Κόνι Μεταξά και τον Ολυμπιονίκη στο πόλο Μάριο Καπότση, που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα χρόνο.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Έτοιμοι να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα είναι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Ο ασημένιος ολυμπιονίκης με την Εθνική ομάδα πόλο και η γνωστή περφόρμερ νιώθουν πλέον σίγουροι για το επόμενο βήμα και την επισημοποίηση της σχέσης τους, όπως αποκαλύπτει πρόσωπο από τον στενό κύκλο τους.

Γάμος Κόνι Μεταξά

«Από τους πρώτους κιόλας μήνες ένιωσαν ότι υπάρχει κάτι πολύ δυνατό ανάμεσά τους. Όσο περνούσε ο καιρός, το επιβεβαίωναν», λέει στη Realnews η ίδια πηγή και συνεχίζει: «Ο Μάριος και η Κόνι ζουν ένα μεγάλο έρωτα, ο οποίος οδεύει προς τον γάμο. Η πρόταση γάμου ανεπίσημα έχει γίνει ήδη από το περσινό καλοκαίρι, όταν συμπλήρωσαν ένα χρόνο σχέσης και, μάλιστα, είχαν περάσει το διάστημα της πρώτης καραντίνας στο σπίτι της Κόνι στα νότια προάστια. Τότε ο Μάριος είχε δώσει ένα δαχτυλίδι ως δώρο στην αγαπημένη του».

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους ετοιμάζουν με σταθερό βήμα την κοινή ζωή τους και κάνουν σχέδια για τον γάμο τους το επόμενο καλοκαίρι.

Οι οικογένειες του ζευγαριού έχουν γνωριστεί και έχουν έρθει ήδη κοντά, ενώ, όταν ο Μάριος επέστρεψε από το Τόκιο, ο εορτασμός για το μετάλλιο ήταν οικογενειακή υπόθεση. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Κ. Μεταξά και ο Μ. Καπότσης ταξίδεψαν στη Μάνη, όπου ο πολίστας έγινε κουμπάρος στον γάμο του καλού φίλου και συναθλητή του, Κυριάκου Ποντικέα.

Η Κόνι είχε εξομολογηθεί στην «R» ότι έχει βρει τον άνδρα της ζωής της. «Αν ήταν να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, θα ήθελα να είναι με αυτόν τον άνθρωπο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Ο Μ. Καπότσης, ο οποίος πλέον θα φορά το σκουφάκι της ομάδας της Βουλιαγμένης, και η εκρηκτική τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά απολαμβάνουν αυτή την περίοδο στιγμές ξεγνοιασιάς. Ταξίδεψαν μαζί στη Μάνη, στην Κρήτη, στη Σαντορίνη και στη Ρόδο, όπου χαλάρωσαν μαζί με φίλους, και σε λίγες ημέρες αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Το Love story

Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019, όταν ο Μάριος αγωνιζόταν στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Για αρκετούς μήνες η Κόνι ταξίδευε στη Ρουμανία σε κάθε ευκαιρία, προκειμένου να περάσει χρόνο με τον αγαπημένο της. Η είδηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020 γέμισε χαρά και τους δύο, αφού άνοιξε τον δρόμο για τα σχέδια ενός κοινού μέλλοντος. Τότε πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν και μέχρι σήμερα απολαμβάνουν τη συμβίωση και μια όμορφη καθημερινότητα, που δεν είναι παρά ο προάγγελος της υπόλοιπης ζωής τους.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ