Μάινας: “Έβγαλα χρήματα από την τηλεόραση αλλά…”

Μάινας: “Έβγαλα χρήματα από την τηλεόραση αλλά…”

Ο δημοφιλής ηθοποιός Στέλιος Μάινας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το lifestyle αλλά και τα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση και παραδέχτηκε ότι “έβγαλα χρήματα από την τηλεόραση αλλά δεν ήταν κραυγαλέα”.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Μιλήσατε πριν για μια πλασματική πραγματικότητα που ζήσαμε ως λαός. Εσείς μπήκατε στον πειρασμό να ζήσετε με τα πρότυπα του lifestyle; Εξοχικό, σκάφος, πολυέξοδες διακοπές…

Τόπος καταγωγής της μητέρας μου είναι ένα πολύ όμορφο νησί, που υπήρξε ένας από τους εμβληματικούς τόπους του lifestyle, η Αντίπαρος. Εκεί έχτισε εξοχικό όλο το lifestyle. Εγώ έχω ένα σπίτι 30.τ.μ και δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω.

Γιατί; Δεν είχατε χρήματα;

Τα ελάχιστα που είχα προτίμησα να τα επενδύσω στις σπουδές του παιδιού μου, παρά σε ντουβάρια. Κάναμε μια μετρημένη ζωή ως οικογένεια, είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Δεν ανοίγομαι περισσότερο απ΄ όσο μπορώ.

Από την τηλεόραση δεν κερδίσατε χρήματα;

Ναι, αλλα για τα απαραίτητα. Χωρίς να είμαι “φτηνός”, πάντοτε ζητούσα μια αμοιβή μέσα σε λογικό πλαίσιο. Ποτέ δεν δούλεψα τσάμπα. Κι έβγαλα χρήματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήταν κραυγαλέα. Δε νομίζω ότι οι ηθοποιοί έγιναν πλούσιοι από την τηλεόραση. Πλούσιος από τυην τηλεόραση δεν έγινα. Δεν έχω όμως παράπονο.

 

Πηγή: Tv έθνος

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ