BINTEO-Η Angelina σκορπάει… τον τρόμο

BINTEO-Η Angelina σκορπάει… τον τρόμο

 

Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι κάποιος μπορεί να δει την Angelina Jolie και να τρομάξει τόσο, ώστε να αρχίσει να ουρλιάζει και να προσπαθεί να ξεφύγει από αυτήν; Και όμως συνέβη και το εξομολογείται η ίδια σε συνέντευξή της.

Όλα αυτά, συνέβησαν γιατί ήταν ντυμένη και μεταμορφωμένη στη μάγισσα Malafιcent για τις ανάγκες της ταινίας “Η ωραία κοιμωμένη”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου του 2014.

Η Jolie έχει μαύρα μακρυά μαλλιά, με ένα περίτεχνο χτένισμα, φοράει πράσινους φακούς επαφής που φωσφορίζουν, κατακόκκινα χείλη και άσπρο δέρμα.

Η εικόνα της φέρνει και σε βαμπίρ, θα μπορούσε να πει κάποιος. Το θέμα είνα ότι οι μικροί της θαυμαστές, που είχαν πάει να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα,  τρόμαξαν στην εικόνα της και έτρεχαν μακριά της, όπως η ίδια αποκαλύπτει. Η μόνη που την παρατηρούσε απαθής ήταν η 4χρονη κόρη της Vivianne, η οποία συμμετέχει στην ταινία, υποδυόμενη την Aurora.

Η Jolie δήλωσε: “Από τότε που ήμουν μικρή, η Malificent ήταν η αγαπημένη μου. Την φοβόμουν αλλά με έλκυε. Ήθελα να μάθω περισσότερα γι’ αυτήν. Είχε μαι κομψότητα και μια χάρη, αλλά ήταν απίστευτα σκληρή”.

Στη συνέχεια περιγράφει πώς τρόμαξαν τα παιδιά: “Το περίεργο ήταν όταν γονείς με μικρά παιδιά επισκέπτονταν τον τόπο των γυρισμάτων. Σκεφτόμουν ότι είμαι ένας χαρακτήρας του Disney και πήγαινα να τους χαιρετήσω. Και τα παιδιά ούρλιαζαν και έτρεχαν μακριά μου”.

Η αλήθεια είναι ότι η μεταμόρφωση είναι απίστευτη και αφού κατάφερε να φοβίσει, άθελά της, βέβαια τα παιδιά, σημαίνει ότι είναι και πολύ πειστική.

Δείτε το βίντεο με όλες τις πληροφορίες για την ταινία καθώς και την διάσημη ηθοποιό ως μάγισσα.

 

 

Στην εκδήλωση που έγινε για να παρουσιάσει το ρόλο της, η Angelina Jolie μίλησε για την… κακιά μάγισσα.

 

 

Πηγή βίντεο youtube: χρήστης POP SUGAR Entairtenment, crazzyvideow1000

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ