Η Τζάκι γνώριζε για τη Μονρόε

Η Τζάκι γνώριζε για τη Μονρόε

Μέσα από τις σελίδες ενός ακόμα βιβλίου βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες πτυχές του ειδυλλίου της Μέρλιν Μονρόε με τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά και των σχέσεων της διάσημης ηθοποιού με την τότε πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι.

Το βιβλίο του Κρίστοφερ Άντερσεν, με τίτλο “Οι τελευταίες πολύτιμες ημέρες: Η τελευταία χρονιά του Τζακ με την Τζάκι” αναφέρει δημοσίευμα του “The Independent” αποτελεί μια εκπληκτική καταγραφή της τελευταίας χρονιάς του ζευγαριού. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει ότι η Τζάκι υποδυόταν ότι δεν γνώριζε το ειδύλλιο του συζύγου της με την ηθοποιό. Η Μονρόε, από την άλλη, ήταν βέβαιη ότι ο πρόεδρος θα την παντρευόταν.

Ο γαμπρός του JFK, ηθοποιός Πίτερ Λόφορντ, ανέφερε στον συγγραφέα ότι η Μονρόε είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην Τζάκι και της είχε ομολογήσει το ειδύλλιο αλλά και την είχε πληροφορήσει ότι ο πρόεδρος θα την εγκαταλείπει για να ζήσει μαζί της. Η Τζάκι φαίνεται ότι της απάντησε “Mέρλιν, θα παντρευτείτε με τον Τζακ, μα αυτό είναι θαυμάσιο! Να έρθεις να εγκατασταθείς στον Λευκό Οίκο και να αναλάβεις τις ευθύνες του. Να γίνεις, λοιπόν, πρώτη κυρία. Εγώ θα φύγω και εσύ θα μείνεις με τα προβλήματα”.

 

Πηγή: Καθημερινή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ