Μαραγκόζη: Δεν μου άρεσαν αυτά που έβλεπα

Μαραγκόζη: Δεν μου άρεσαν αυτά που έβλεπα

 

Η Χριστίνα Μαραγκόζη, ύστερα από έξι χρόνια μουσικής “σιωπής” επιστρέφει με την υπογραφή του Φοίβου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε εξηγεί τους λόγους που συνεργάστηκε με τον Φοίβο αλλά και τους λόγους που την έκαναν να απέχει τόσα χρόνια από τα μουσικά δρώμενα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της…

 

Πώς αποφασίσατε να επιστρέψετε μουσικά;

Είχα πάντα στο μυαλό μου να κάνω κάτι δισκογραφικά μετά το 2007, που ήταν και η πιο πρόσφατη δουλειά μου. Πέρυσι το καλοκαίρι βρεθήκαμε τυχαία με τον Φοίβο στη Σκιάθο και αποφασίσαμε από κοινού να ετοιμάσουμε ένα τραγούδι. Και προέκυψε το “Στο μυαλό μου”.

Διακόψατε, όμως, το τραγούδι στην καλύτερη στιγμή σας…

Είχα απογοητευθεί και από τη γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε τότε. Άλλαξε το σκηνικό, πίστεψα ότι εγώ δεν είχα πια θέση μέσα σ’ αυτό. Δεν μου άρεσαν αυτά που έβλεπα, ήθελα να αποστασιοποιηθώ.

Τι δεν σας άρεσε;

Που άκουγα να τραγουδούν άνθρωποι που δεν ήταν τραγουδιστές, που δεν είχαν ταλέντο, που γράφονταν κακά τραγούδια. Δεν θέλω να αναφερθώ σε πρόσωπα, γιατί όλοι κάνουμε την προσπάθειά μας σε αυτόν τον χώρο, αλλά δεν γίνονταν  τότε τα τραγούδια που οι δημιουργοί έφτιαχναν τα προηγούμενα χρόνια.

 

Η Χριστίνα Μαραγκόζη, ύστερα από ερώτηση που της έγινε, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του Αντώνη Βαρδή, με τον οποίο ήταν παντρεμένη.

 

Με τον Αντώνη Βαρδή σας συνέδεε ένας γάμος αλλά και μια συνεργασία, που έβγαλε μεγάλα τραγούδια. Κρατάτε τη γλυκύτατη εκείνων των χρόνων προσωπικά και επαγγελματικά;

Επαγγελματικά,ναι, υπάρχει αυτή η γλυκιά γεύση. Ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, νέα τραγουδίστρια και εκείνος ήδη καταξιωμένος. Είναι σπουδαίος συνθέτης. Αν έχουμε πέντε – έξι συνθέτες πραγματικά μεγάλους στην Ελλάδα, είναι μέσα σε αυτούς. Με αγγίζουν πολύ τα τραγούδια του.

Σε ανθρώπινο επίπεδο φαντάζομαι θα σας άγγιξε και η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Έχω περάσει δέκα χρόνια από τη ζωή μου μαζί με τον Αντώνη και δεν σας κρύβω ότι έχω στενοχωρεθεί. Με ενδιαφέρει να είναι καλά, εύχομαι σύντομα να ξεπεράσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Είχε και στο παρελθόν μία περιπέτεια με την υγεία του στην αρχή του γάμου μας αλλά όλα είχαν πάει καλά. Μακάρι και τώρα να συμβεί το ίδιο.

 

Πηγή: ΕΓΩ!weekly

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ