Η Aniston συνιστά στους 30ρηδες… ψυχοθεραπεία

Η Aniston συνιστά στους 30ρηδες… ψυχοθεραπεία 

Η Jennifer Aniston έχοντας συμπληρώσει τα 44 της χρόνια και έχοντας εκπληρώσει πολλά από τα όνειρά της, προστατευμένη στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της, Justin Theroux, παραχωρεί στο αμερικανικό “Glamour” μια από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις της και κρίνει το παρελθόν της. 

Με αυτόν τον τρόπο, αναφέρεται εμμέσως στον πενταετή γάμο της με τον Brad Pitt αλλά και το κόστος του διαζυγίου της.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, τι συμβουλή θα έδινε στον εαυτό της, όταν επέστρεφε στα 30, δήλωσε:

” Στην δεκαετία των 30 να πάτε για ψυχοθεραπεία. Καθαρίστε απ΄ όλα. Καθαρίστε από τοξίνες και “θορύβους”. Να καταλάβετε ποιοι είστε. Να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για τον εαυτό σας. Μπορείτε να αναιρέσετε πολλά πράγματα. Αν δεν είστε ευτυχισμένοι, μπορείτε να γίνετε. Η ευτυχία είναι επιλογή. Αυτό αισθάνομαι. Είναι όπως οι φίλοι που αρνούνται να γίνουν ευτυχισμένοι, που αρνούνται να “πετάξουν” την δυσφορία που νιώθουν”.

Όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιό της με τον Brad Pitt, η διάσημη ηθοποιός ήταν 36 ετών και πέρασε δύσκολες στιγμές, ενώ ο Τύπος ακόμα και σήμερα, αναφέρεται συχνά πυκνά στη σχέση της, με τον σύντροφο της Angelina Jolie.

Φαίνεται, όμως, ότι κατάφερε να βρει τον κατάληλο σύντροφο και ονειρεύεται μια οικογένεια μαζί του, αφού στην συνέντευξη λέει: ” O Justin έχει εξαιρετικό πατρικό ένστικτο”.

 

Πηγή φωτογραφίας: usmagazine.com

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ