Έτσι θα βαφτιστεί ο μικρός πρίγκιπας George

Έτσι θα βαφτιστεί ο μικρός πρίγκιπας George

 

O μικρός πρίγκιπας George, μπορεί να είναι μόλις τεσσάρων ημερών, αλλά η βάφτισή έχει ήδη δρομολογηθεί για τον επόμενο μήνα.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, θα ακολουθήσουν την παράδοση και θα τον βαφτίσουν μόλις εκείνος συμπληρώσει τον πρώτο μήνα της ζωής του.

Αλλά, επειδή πρόκειται για γαλαζοαίματο, η βάφτιση θα ακολουθήσει το βασιλικό πρωτόκολλο. Αυτό σημαίνει, ότι η τελετή δεν θα είναι ανοιχτή, σε αντίθεση με τον γάμο της Δούκισσας και του Δούκα, αλλά θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, θα καλέσει τους γονείς και τους νονούς να σταθούν δίπλα στην κολυμπήθρα που είναι… 172 ετών! Το νερό της κολυμπήθρας είναι αγιασμένο και προέρχεται από τον Ιορδάνη ποταμό.

Η Θεία Λειτουργία θα διαρκέσει μισή ώρα και θα ολοκληρωθεί με την βασίλισσα να επιβεβαιώνει ότι ο πρίγκιπας George θα ακολουθήσει το δρόμο του Χριστού.

Στη συνέχεια ο πρίγκιπας θα φορέσει ένα μακρύ φόρεμα από δαντέλα, το οποίο είχε φορέσει και ο πατέρας του και ο θείος του Harry, αλλά θα φορέσει καινούργια παπούτσια, όπως προστάζει  η παράδοση.

Όσο για τους νονούς, πιθανολογείται ότι αυτοί θα είναι ο πρίγκιπας Harry και η Pipa Middleton.

 

 

Πηγή φωτογραφίας instagram: χρήστης @britishmonarchy

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ