Λοτσάρη: Η κόρη μας έμαθε για τον χωρισμό από την TV

Λοτσάρη: Η κόρη μας έμαθε για τον χωρισμό από την TV

Για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη και για τον τρόπο που το αντιμετώπισαν τα δύο τους παιδιά, μίλησε η Νίνα Λοτσάρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να μιλήσει ποτέ άσχημα για τον πατέρα των παιδιών της.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Με τον Κωνσταντίνο παραμένετε ακόμα φίλοι.

Για μένα το κεφάλαιο “Κωνσταντίνος” δεν θα κλείσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι διατεθειμένη να τι πράξω. Αν επιθυμεί να το κάνει ο ίδιος, είναι δικαίωμά του. Τα παιδιά μου έχουν έναν πατέρα και είναι ο Κωνσταντίνος. Δεν θα τους δημιουργούσα ποτέ σύνδρομο, γιατί εκείνα σκέφτομαι περισσότερο. Δεν θα δεχόμουν να μου πουν: “Γιατί μας στέρησες τον πατέρα μας;”! Θα ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου. Εμένα με ενδιαφέρει να “οχυρώνω” όσο γίνεται περισσότερο τις κόρες μου. Ακόμα και για υποχωρήσεις που δεν αξίζει θα πράξω, για χάρη τους. Επιπροσθέτως, σαφέστατα ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο αλληλοσυμπληρωνόμαστε στη δουλειά. Είμαστε αχτύπητο δίδυμο.

‘Ηταν εύκολο τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν ότι επιλέξατε να χωρίσετε;

Η δεύτερη κόρη μας είναι πολύ μικρή, οπότε δεν ξέρει τίποτα , γιατί ακόμα δεν καταλαβαίνει. Η μεγάλη κόρη μας το έμαθε σχετικά αργά, πολύ πρόσφατα. Δεν είχε καταλάβει τίποτα και δυστυχώς, το άκουσε μέσα από την τηλεόραση εντελώς τυχαία.

 

Πηγή: ΕΓΩ!weekly

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ