Τζιόβας:Δεν έπεσα κοινωνικά επειδή δουλεύω σε καφέ

Τζιόβας:Δεν έπεσα κοινωνικά επειδή δουλεύω σε καφέ

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας, πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ωχ! Τι κόσμος γιαγιά!” και παράλληλα δουλεύει σε καφέ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε δίνει την δική του απάντηση, λέγοντας: “Δεν θεωρώ ότι έπεσα κοινωνικά επειδή δουλεύω σε καφέ”.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Μου έκανε εντύπωση ότι εξαιτίας της κρίσης επιλέξατε να δουλέψετε σε ένα καφέ.

Το έκανα και πριν από δύο χρόνια και γενικότερα το έχω πράξει πολλές φορές στη ζωή μου. Είναι μια part time δουλειά, που έκανα από μικρός και θεωρώ ότι την ξέρω καλύτερα από τις υπόλοιπες. Δεν το κάνω με αγγαρεία, βρίσκω ευχαρίστηση. Η εξυπηρέτηση της διασκέδασης του άλλου μου δίνει χαρά. Δεν θεωρώ ότι έπεσα κοινωνικά επειδή δουλεύω σε καφέ.

 

Είναι προς τιμήν σας να δουλεύετε για να βελτιώσετε τους όρους ζωής σας. Δεν το πράττουν πολλοί.

Ναι. Δεν το κάνουν γιατί οι άνθρωποι έχουν ψώνιο. Νομίζουν ότι είναι κακό να πράξουν κάτι τέτοιο. Από την άλλη, για να μιλήσω ειλικρινά, δεν επιθυμώ να το συζητώ έντονα, γιατί δεν θέλω να φαίνεται λαϊκίστικο, ότι το παίζω παιδί του λαού, που δουλεύει σε καφέ και το λέει δημόσια. Εξάλλου, έχω κάνει πολλών και διαφόρων ειδών εργασίες στη ζωή μου. Έχω δουλέψει και σε βενζινάδικο όταν ήμουν μικρότερος. Έπλενα τα αυτοκίνητα, γιατί ήθελα χαρτζιλίκι.

 

Κάνει εντύπωση στον κόσμο που σας βλέπει στο καφέ να παίρνετε παραγγελία;

Ναι και συνήθως μου λένε: “Κάπου σε έχω δει”. Αυτό δείχνει πόσο πίσω είμαστε. Πόσο κόμπλεξ και πουριτανισμό έχουμε όλοι μας.

 

Πηγή: ΕΓΩ!weekly

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ