Η κόρη της Whitney αρραβωνιάστηκε

Η κόρη της Whitney αρραβωνιάστηκε

 

Η κόρη της αείμνηστης Whitney Houston, η Bobbi Christina, ενημέρωσε μέσω των social media, ότι αρραβωνιάστηκε τον Nick Gordon, τον οποίο είχε σαν δικό της παιδί η μητέρα της.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση στο Facebook, η ίδια εξηγεί ότι δεν είναι αδέρφια και ότι κουράστηκε να την κατακρίνει ο κόσμος καθώς και να την ρωτούν τι θα έλεγε η μητέρα της αν ζούσε. 

Γράφει: “Ναι, εγώ και ο Nick αρραβωνιαστήκαμε. Έχω κουραστεί να ακούω τους ανθρώπουςνα λένε “αρραβωνιάστηκες με τον αδερφό σου; Τι θα έλεγε η Whitney αν ζούσε; Θα το ενέκρινε;”.

Και συνεχίζει: “Ας ξεκαθαρίσω κάτι. Με τον Nick δεν είμαστε αδέρφια, ούτε είναι υιοθετημένος. Η μητέρα μου δεν τον υιοθέτησε ποτέ. Στην πραγματικότητα η μαμά μου ήταν εκείνη που μου είπε ότι κάποια στιγμή εγώ και ο Nick θα βγαίναμε ραντεβού. Η μαμά μου με ήξερε καλύτερα από όλους σας”.

Σε κάποιο άλλο σημεί αναφέρει: “Οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν τη σχέση μου. Είναι δική μου απόφαση με ποιον θέλω να είμαι. Ναι, η σχέση μου δεν μπορεί να είναι τέλεια. Θα υπάρχουν τριβές, όπως σε όλες τις σχέσεις. Μπορείς να κρίνεις ή όχι τη σχέση μου. Μπορείς να την σεβαστείς ή όχι. Κρίνε με! Έχεις τη γνώμη σου, όπως κι εγώ τη δική μου. Είναι όμως η δική μου ζωή και όχι η δική σου. Οι αποφάσεις μου δεν έχουν καμία σχέση με σένα”.

 

 

 Πηγλη φωτογραφίας twitter: χρήστης @realkbrown

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ