Eminem – Πώς έφτασε στον θάνατο

Eminem – Πώς έφτασε στον θάνατο

 

Ακολουθώντας την τάση, που θέλει τους stars να μιλούν για τα προβλήματα εθισμού τους, ο ράπερ Eminem, εξομολογείται την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και εξηγεί πώς έφτασε στον θάνατο.

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ ” How to make money selling drugs” περιγράφει την… είσοδό του στον χαώδη κόσμο των ουσιών.

” Όταν πήρα το πρώτο μου χάπι, είχα αυτό το συναίσθημα που λες “Α!!!”. Όπως τα πάντα, έτσι και αυτό ήταν ανώριμο, αλλά δεν αισθανόμουν πόνο”. 

Τα πράγματα όμως βγήκαν εκτός ελέγχου και ο διάσημος ράπερ δεν σταμάτησε στο χάπι.

“Δεν ξέρω ακριβώς σε ποιο σημείο άρχισε να γίνεται πρόβλημα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε όλο και περσσότερο. Οι άνθρωποι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είχα πρόβλημα”.

Ο Eminem εξομολογείται, ότι όσο περνούσε ο καιρός, τόσο περισσότερα χάπια και ουσίες χρησιμοποιούσε, σε σημείο που του φαίνονταν όλα ίδια.

Κάπως έτσι βρέθηκε κοντά στο θάνατο.

“Αν έφτανα στο νοσοκομείο, δύο ώρες αργότερα, θα είχα πεθάνει. Τα όργανά μου είχαν κλείσει.  Το συκώτι μου, τα νεφρά μου, τα πάντα. Θα έπρεπε να με βάλουν για αιμοκάθαρση. Δεν πίστευαν ότι θα επιζήσω. Ο θάνατος με πλησίαζε”.

Μετά από αυτό, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να αρχίσει από το μηδέν. Πρώτο βήμα ήταν η απεξάρτηση. Αλλά, όπως ο ίδιος, λέει, τίποτα δεν ήταν εύκολο.

“Έπρεπε να ανακτήσω τις κινητικές μου δεξιότητες, έπρεπε να μάθω να μιλάω από την αρχή.  Είναι μια διαδικασία μάθησης με πολλά επίπεδα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένος, χωρίς να είναι κάποιος.  Θα ήθελα λοιπόν να πω ότι “Πάει και καλύτερα”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ