Χρουσαλά: Θέλω ένα δεύτερο παιδί

Χρουσαλά: Θέλω ένα δεύτερο παιδί

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στο περιοδικό “EΓΩ! Weekly” για την επτά μηνών κόρης της, πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της και ότι θέλει να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

 

“Νιώθω υπέροχα! Νομίζω είναι δύσκολο να περιγράψω το συναίσθημά μου με λόγια. Καταρχήν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Αυτό που λένε ότι μετά δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς παιδιά, ισχύει απόλυτα. Πραγματικά νιώθεις ξεχωριστά και μοναδικά” περιγράφει η Μαριέττα Χρουσαλά στο περιοδικό.

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, σχολιάζει: “Πήρα περίπου 8 κιλά. Με βοήθησε το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη μου εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εγώ τρελαίνομαι έτσι κι αλλιώς για τα φρούτα, οπότε έτρωγα συνέχεια αντί για γλυκά. Έπειτα είχε ζέστη, οπότε δεν μπορούσα να καταναλώσω μεγάλες ποσότητες φαγητού και έτσι δεν πήρα πολλά κιλά. Στο θηλασμό δεν τα έχασα πολύ εύκολα όλα”.

 

 

 

Η Μαριέττα Χρουσαλά στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θέλει δεύτερο παιδί, απαντά: “Θέλουμε και δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει. Γενικά θα ήθελα να είμαστε ήρεμοι, να μεγαλώσει λίγο και η μικρή, να μπορεί να περπατά, να συνεννοείται, να είναι κάπως αυτόνομη και μετά. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει, ιδανικά όμως θα ήθελα να έχει μεγαλώσει λίγο η μικρή”.

 

Πηγή: EΓΩ! Weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ