Ο Ντεπαρντιέ ανοίγει καφετέρια στη Ρωσία

Ο Ντεπαρντιέ ανοίγει καφετέρια στη Ρωσία

 

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεζάρ Ντεπαρντιέ, στον οποίο χορηγήθηκε από τις ρωσικές αρχές τον Ιανουάριο η ρωσική υπηκοότητα, γράφτηκε σήμερα στα επαγγελματικά αρχεία ως ιδιώτης επιχειρηματίας στην περιοχή της Μορντόβια, όπου σκοπεύει να ανοίξει ένα καφέ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

“Ο Ντεπαρντιέ καταχωρήθηκε επίσημα στα αρχεία ως ιδιώτης επιχειρηματίας” στο Σαράνσκ, πρωτεύουσα της περιοχής της Μορντόβια που βρίσκεται 650 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, δήλωσε στο πρακτορείο ο Νικολάι Μπορόντατσεφ, διευθυντής του ταμείου των ρωσικών κινηματογραφικών αρχείων και φίλος του ηθοποιού.

Ο Ντεπαρντιέ είχε πρόσφατα ανακοινώσει την πρόθεση του να ανοίξει ένα καφέ στην περιοχή αυτή που είναι προπάντων γνωστή για τα πολλά στρατόπεδα κράτησης που βρίσκονται εκεί.

Ο ηθοποιός είχε εγγραφεί επίσημα στα δημοτολόγια ως κάτοικος του Σαράνσκ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του εκεί τον Φεβρουάριο, όπου είχε γίνει δεκτός ως ήρωας.

Η πόλη του Σαράνσκ μου “αρέσει πολύ γιατί υπάρχουν εκεί πολλά πράγματα για να ανακαλύψεις, τη γεωργία, τους ανθρώπους”, δήλωσε ο Ντεπαρντιέ σε συνέντευξη του το Σάββατο, προσθέτοντας ότι έχει πλέον την “τιμή” να πληρώνει τους φόρους του στη Ρωσία .

Σε αυτή τη συνέντευξη στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, συνέκρινε με απροσδόκητο πραγματικά τρόπο τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ και τον Γάλλο πρώην Πρόεδρο, Φρανσουά Μιτεράν.

Ο ηθοποιός αναμένεται την Τρίτη στο Γκρόζνι, πρωτεύουσα της Τσετσενίας, για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της ταινίας “Turquoise”, ενός φιλμ γαλλορωσοβρετανικής παραγωγής, στην οποία συμπρωταγωνιστεί η Βρετανίδα ηθοποιός, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00 ώρα Ελλάδας.

Η ταινία “Turquoise” αναφέρεται στην ιστορία ενός πρώην κλέφτη έργων τέχνης που επιστρέφει στη Μόσχα αφού πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή στη Γαλλία, σύμφωνα με τον ιστότοπο του Γάλλου παραγωγού Φιλίπ Μαρτινέζ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ