Έρχεται χωρισμός στο… Μονακό

Έρχεται χωρισμός στο… Μονακό

Μπορεί ο γάμος τους να φάνηκε παραμυθένιος, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που δεν έδιναν πολύ χρόνο στη σχέση του Αλβέρτου του Μονακό και της Charlene Wittstock. Μάλλον επιβεβαιώνονται, καθώς η Bild δημοσίευσε φωτογραφία της πριγκίπισσας με έναν άλλον άντρα σε αγώνα τένις.

Για του λόγου το αληθές…

O τίτλος του δημοσιεύματος είναι “Ψίθυροι στο Μονακό γι’ αυτό το ζευγάρι”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κύριος της φωτογραφίας είναι παίκτης της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας και είναι 36 ετών.

Στο παρελθόν είχε σχέση με την Kaylani Lei, πρωταγωνίστρια τολμηρών ερωτικών ταινιών.

Τώρα, όλα δείχνουν ότι ζει τον έρωτά του με την Charleen.

Eίναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται φωτογραφίες της πριγκίπισσας με άλλον άντρα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, που τα δημοσίευματα μιλούν για σύννεφα στο γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Ο Αλβέρτος για να σταματήσει τη φημολογία έχει καταθέσει και μηνύσεις για ψευδείς ειδήσεις, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. 

Επίσης, ο πρίγκιπας εμφανίστηκε μόνος του στην τελετή ενθρόνισης του νέου βασιλιά της Ολλανδίας, που πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Αυτό το γεγονός πυροδότησε τις φήμες ότι ο γάμος τους φτάνει στο τέλος του, πριν συμπληρώσει δύο χρόνια.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ