To τέλος ενός μεγάλου… βαμπιρικού έρωτα

To τέλος ενός μεγάλου… βαμπιρικού έρωτα

O Robert Pattinson και η Kristen Stewart ή αν προτιμάτε ο Edward και η Bella από τη σειρά ταινιών “Twilight” αποφάσισαν να χωρίσουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του “People”.

Μετά από 4 χρόνια σχέσης και πέντε ταινίες, ο καθένας φαίνεται ότι θα τραβήξει διαφορετικό δρόμο, “διαλύοντας” έτσι και τη φαντασίωση του ιδανικού έρωτα, που είχε δημιουργηθεί σε εκατομμύρια γυναίκες, όλων των ηλικιών, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές, ο διεθνής Τύπος είχε αναφερθεί σε αυτόν τον έρωτα και άφηνε να εννοηθεί ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια καλοστημένη σχέση για να προωθήσουν τις ταινίες, που βασίζονται στη ομώνυμη σειρά βιβλίων.

Είτε αυτή η σχέση ήταν αληθινή, είτε όχι, τον προηγούμενο Αύγουστο η νεαρή ηθοποιός Kristen Stewart είχε δώσει δουλειά σε όλους όσοι ασχολούνται με το lifestyle.

Ο λόγος; Οι φωτογραφίες που την έδειχναν να απατά τον “ρομαντικό βρικόλακα” Robert με τον σκηνοθέτη της ταινίας ” Η Χιονάτη και ο κηνυγός” στην οποία και πρωταγωνιστούσε. Οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου, όπως και η δακρύβερηχτη “συγγνώμη” της Stewart.

Σχεδόν μετά από ένα χρόνο, φαίνεται, ότι είναι ελεύθεροι να χωρίσουν, αφού δεν έχουν άλλη ταινία να προωθήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ