Ο Κάλκιν κινδυνεύει με καρκίνο του πνεύμονα

Ο Κάλκιν κινδυνεύει με καρκίνο του πνεύμονα

 

Αν και τα κατάφερε ο Μακόλεϊ Κάλκιν να σταματήσει τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό, ο ηθοποιός φαίνεται να ξεκίνησε μια άλλη επικίνδυνη συνήθεια, το κάπνισμα. Ο ηθοποιός, που γνωρίσαμε από την ταινία ‘‘Μόνος στο Σπίτι’’, κάνει 60 τσιγάρα την ημέρα.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Μακόλεϊ Κάλκιν αναμένεται να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Τα δόντια του έχουν κιτρινίσει και είναι μονίμως με ένα τσιγάρο στο στόμα. Βήχει συνέχεια και η οικογένεια του έχει αρχίσει να πιστεύει ότι σκοτώνει τον εαυτό του» ανέφερε πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού.

Γιατροί που μίλησαν στον National Enquirer, ανέφεραν πως ο Κάλκιν έχει 30 φορές περισσότερες πιθανότητες να πάθει καρκίνο, ενώ η αγάπη του για το κονιάκ και τις μπύρες κάνει τον οργανισμό του ακόμα πιο αδύναμο.

Ο Κάλκιν βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας ενός χωρισμού του που τον ωθεί να καπνίζει ακόμα περισσότερο. Πέρυσι τον Αύγουστο είχε ήδη μεγάλο πρόβλημα με τα ναρκωτικά, ενώ η ετεροθαλής αδερφή του, Τζένιφερ Άνταμσον, πέθανε το 2000 από υπερβολική δόση.

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή την περίοδο ο Κάλκιν δεν δίνει και πολύ μεγάλη βαρύτητα στις ταινίες και την υποκριτική και το μόνο που του αρέσει να κάνει είναι να παίζει μουσική σε μαγαζιά της Νέας Υόρκης.

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ