“O Jackson με κακοποίησε”

“O Jackson με κακοποίησε”

Σχεδόν τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα εκείνη, που η φωνή του βασιλιά της ποπ, σίγησε για πάντα. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε διάσημο χορογράφο να ισχυριστεί ότι κακοποιήθηκε από τον Michael Jackson.

O Wade Robson γνώρισε τον Jacko όταν ήταν πέντε ετών. Από τη στιγμή εκείνη μέχρι και που συμπλήρωσε το 14ο έτος της ηλικίας του, επισκεπτόταν τον επίγειο παράδεισο του Jackson, τo πάρκο Neverland.

Τώρα, ο 30χρονος χορογράφος, ισχυρίζεται ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Jackson και ζητά χρήματα από την περιουσία του, ως αποζημίωση.

Στο προσκήνιο, όμως, μπαίνει η ο δικηγόρος της περιουσίας του Jackson, ο Howard Weitzman, ο οποίος δηλώνει στα μέσα, ότι ο χορογράφος ψεύδεται και έχει όλα τα στοιχεία για να το αποδείξει.

Σε διάστημα 20 ετών, ο χορογράφος κατέθεσε δύο φορές στο δικαστήριο, ότι ο Jackson δεν έκανε ποτέ τίποτα ανάρμοστο, όταν βρισκόταν μαζί του. Γι΄ αυτό ακριβώς, ο δικηγόρος χαρακτηρίζει αναξιόπιστους τους σημερινούς ισχυρισμούς του.

Το σίγουρο είναι ότι κανένας δεν ξέρει τι πραγματικά συνέβη στη Νeverland, όπως επίσης είναι σίγουρο, ότι πολλοί σπεύδουν να εκμεταλλευτούν το θάνατο του Jackson, για να πάρουν ό,τι μπορούν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ