Τι τρώει καθημερινά η Σαρλίζ Θερόν;

Τι τρώει καθημερινά η Σαρλίζ Θερόν;

Τι κάνει η Σαρλίζ Θερόν για να διατηρεί το υπέροχο σώμα που έχει; Τι τρώει για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό; Μάθε όλα τα διατροφικά μυστικά της και δες πώς τρέφεται η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός.

Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός κάνει πολύ αυστηρή διατροφή και φροντίζει αυτή να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός της. Συγκεκριμένα τρώει έξι φορές την ημέρα μικρά γεύματα σε συγκεκριμένες ώρες αντί να τρώει τρία μεγάλα γεύματα. Δεν καταναλώνει ποτέ junk food καθώς και πίτσα, πατατάκια και τηγανιτές πατάτες. Πίνει πάρα πολύ νερό και της αρέσει να τρώει πολλά φρούτα.

Για πρωινό:

Η Σαρλίζ προτιμάει να πίνει γάλα και να τρώει γαλακτοκομικά προϊόντα τα οποία περιέχουν ασβέστιο καθώς και φρούτα τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες.

Για δεκατιανό:

Τρώει ελαφριές τροφές όπως είναι το γιαούρτι.

Για μεσημεριανό:

Τρώει τροφές πολύ πλούσιες σε πρωτεϊνες. Δε μαγειρεύει η ίδια αλλά παραγγέλνει συνήθως βραστό κοτόπουλο χωρίς την πέτσα και θαλασσινά.

Για απογευματινό:

Το δεύτερο σνακ της ημέρας είναι φρούτα τα οποία περιέχουν αντιοξειδωτικά.

Για βραδινό:

Η Σαρλίζ προτιμάει να τρώει το βράδυ σαλάτες με λίγο μαύρο ψωμί. Αποφεύγει να καταναλώνει επεξεργασμένες τροφές.

Πριν πάει για ύπνο:

Λίγο πριν πέσει στο κρεβάτι η ηθοποιός τρώει λίγα λαχανικά προκειμένου να βάλει σε λειτουργία τον μεταβολισμό της σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Μπορεί να είναι αρκετά αυστηρή η διατροφή της ηθοποιού αλλά της εξασφαλίζει ένα υπέροχο, υγιές και δυνατό σώμα. Η αλήθεια είναι πως η ζωή χωρίς παρασπονδίες είναι πολύ βαρετή. Αν κάνεις, λοιπόν, και εσύ μία πολύ αυστηρή διατροφή για να διατηρείς τέλειο το σώμα σου, φρόντιζε έστω και μία φορά την εβδομάδα να αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να απολαμβάνει όλα όσα του στερείς καθημερινά. Ένα παγωτό την εβδομάδα και ένα σουβλάκι θα σου δώσουν τη δύναμη να συνεχίσεις.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ